Kerem Aktürkoğlu Galatasaray’dan ayrıldı mı, hangi takıma transfer olacak?

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu milli yıldız Kerem Aktürkoğlu sosyal medya hesabından taraftarla teşekkür mesajı yayınlarken akıllara Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray’dan ayrıldığı yorumları geldi. Milli oyuncunun sarı-kırmızılı kulüpten ayrılıp ayrılmadığı merak edilirken hangi takıma transfer olacağı da araştırılmaya başlandı.

21.05.2022-14:13 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-14:13) Kerem Aktürkoğlu Galatasaray’dan ayrıldı mı, hangi takıma transfer olacak?

Bir süredir Galatasaray'da top koşturan Kerem Aktürkoğlu'nun takımdaki geleceği konuşuluyor. Sarı-kırmızılı takımın e parlak oyuncusu olarak görülen genç oyuncunun özellikle Barcelona karşısında oynadığı futbolu, birçok yabancı gözlemciyi etkilerken Kerem'in yaptığı son paylaşım, taraftarları aklını karıştırdı. hemen akabinde ise milli futbolcunun takımdan ayrılacağı söylentileri ortaya atılmaya başladı.

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'dan ayrılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşerken birçok otorite Aktürkoğlu'nun sosyal medya hesabından yayınladığı mesajını ayrılık sinyali olarak algıladı. Peki, Kerem Aktürkoğlu Galatasaray’dan ayrıldı mı, hangi takıma transfer olacak? İşte, futbol gündeminin en çok yanıtı merak edilen konusu hakkında detaylar.

Kerem Aktürkoğlu

Kerem Aktürkoğlu'ndan ayrılık sinyali!

Galatasaray'ın 2021-2022 sezonuna yükselen yıldızı Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak tüm dikkatleri üzerine çekti. Ayrılık sinyali olarak algılanan paylaşımda taraftarlara ve Galatasaray ailesine seslenen Aktürkoğlu, herşeye rağmen kendisine gösterilen inanılmaz desteğe teşekkür etti.

Bu sezonda ligde 37 maça çıkan ve rakip kaleye 10 gol kaydederek 6 asist yapan Kerem Aktürkoğlu'nun performansı özellikle Bercelona maçı sonrası çok sayıda yabancı gözlemciyi de etkiledi.

Kerem Aktürkoğlu, hangi takıma transfer olacak?

2021-2022 sezonunda gösterdiği üstün performansı genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu'na yurt dışı isteği de getirdi. Özellikle İspanya ve İtalya liginin radarına giren milli futbolcu, taliplerinin yakın markajında yer alıyor. Şimdilik Sevilla, Roma gibi takımların talip olduğu söylensede genç oyuncunun hangi takıma transfer olacağı kesinlik kazanmış değil.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal