Netflix Fena Kaynana dizi konusu ve oyuncuları

Smother-in-Law, Türkçe karşılığıyla Fena Kaynana adlı Netflix dizisi hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Bu inceleme yazısında 2022 yılının yeni dizileri arasında yer alan Fena Kaynana adlı yapımın konusu, yorumu, oyuncu kadrosu ve benzer birçok içeriği bu yazımızda bulabilirsiniz.

17.04.2022-12:20 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-12:20) Netflix Fena Kaynana dizi konusu ve oyuncuları

- Fena Kaynana (Smother-in-Law) adlı dizi incelemesinde spoiler bulunmamaktadır -

Ortalama 25 dakikalık bölümlerle izleyici karşısına çıkan dizi, 10 bölümden oluşmaktadır. Komedi türündeki Fena Kaynana dizisi, Netflix tarafından şöyle özetlenmiştir: Pandeminin olumsuz şartları Rio de Janeiro’ya ulaştıktan sonra Isadir, oğlu ve gelininin yanına taşınır. Yaşlı kadının baskıcı ve çekilmez tavırları, ev halkını çileden çıkarmaya yetecektir.

Pandeminin olumsuz taraflarını işleyen birçok dramatik yapım bulunsa da onların ardından Fena Kaynana adlı diziyi zorluklarla geçen iki yılın özeti olarak komedi türünde olarak sunulması olayı bir o kadar da farklılaştırdı. Her ne kadar ölümler, kayıplar ve benzeri kötü durumlar yaşanmış olsa da bunların yerini komedi unsuruna bırakmasıyla Netflix’de Fena Kaynana adlı dizisiyle bu eğlence sektöründen faydalanmaktan geri kalmadı. Bir grup genç aile üyesinin merkezine yaşlı, kurnaz bir kadını odak alarak; pandemiye mizahi bir açıdan bakmaya karar verdi.

Fena Kaynana

Fena Kaynana dizi yorumu

Hikâyenin başrolünde, dizinin yaratısı olan Rodrigo Sant’anna canlandırdığı Dona Isadir bulunuyor. Yaşlı kadının tanıtımına özen gösteren dizi, salgının başlamasıyla maskesini takmak yerine etrafına ateş saçan gözleriyle ve sözleriyle hayatına devam ettiğini gösteriyor. Fakat, anın olumsuz etkilerinden de korkmaktan geri kalmıyor ve bundan dolayı Rio de Janeiro yaşamını sürdüren, dev bir malikanede oturan oğlunun yanına gitmek için yolculuğa çıkıyor.

Oğlu Carlos (Rafael Zulu), gelini Alice (Lidi Lisboa), torunları Jonas ve Márcia (Pedro Ottoni ve Bárbara Sut) ile yaşamaya başlayan yaşlı kadın; ev halkının fikirlerine, duygularına, düşüncelerine uyum sağlayamadığı gibi onların düzenlerini ve yaşam standartlarını bozmaya başlıyor. “Günün her anını aile ile geçirmek zor” mottosuyla hikayenin akışını arttıran Fena Kaynana dizisi, pandeminin peşinde getirdiği olumsuzlukları merkezine alarak nispeten eğlenceli bir aileyi hazin bir yolculuğa doğru sürüklüyor. Birkaç kişiden oluşan bir ailenin 24 saat boyunca bile iç içe yaşamasının oldukça zor olduğunu gösterirken eve bazı hileli argümanları dahil ediyor. Kayınvalidesinin sitemleriyle uğraşan bir gelin, annesinin uyarılarından ötürü eşi ile arası açılan bir oğul ve gelişmelere çok daha uzaktan bakan torunlar ile bir ev turu atmamıza müsaade ediyor.

Fena Kaynana

IMDb puanı: 4.4

Fena Kaynana

Smother-in-Law (A Sogra Que Te Pariu) oyuncu kadrosu ve karakterleri

+  Rodrigo Sant’Anna – Dona Isadir

+  Rafael Zulu – Carlos

+  Lidi Lisboa – Alice

+  Bárbara Sut – Marcia

+  Daniela Fontan – Marinez

+  Solange Teixeira – Fatima

+  Ney Lima – Cezinha

+  Diego Becker

+  Pedro Ottoni 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal