Netflix – Bir Ay Masalı film konusu ve oyuncuları

Bir Ay Masalı isimli film, konusunu Çin mitalojisinden almıştır. Orjinal adı Over The Moon olan film, dijital platform Netflix'in orjinal yapımları arasında yerini alır. 23 Ekim 2020'de yayınlanan film, müzikal ve animasyon türü olarak çekilmiştir. Yapımdaki mitolojik karakterler modern zamanda izlenmiş ve filmde yaşayan bir Ay Tanrıçası’na şahit olacaksınız. İşte, Netflix'in Bir Ay Masalı filminin konusu ve oyuncu kadrosu..

25.06.2022-00:43 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-00:43) Netflix – Bir Ay Masalı film konusu ve oyuncuları

ABD ve Çin ortak yapımı olarak çekilen Bir Ay Masalı (Over The Moon) isimli filmin yönetmenliğini Tarzan ve Pocahontas adlı animasyon filmlerinin hikayelerini yazan Glen Keane ve John Kahrs birlikte üstlenmişlerdir. Filmin senaryosu ise Jennifer Yee McDevitt ve Audrey Wells’in kaleminden çıkmıştır.

Netflix – Bir Ay Masalı film konusu ve oyuncuları

Bir Ay Masalı filminin konusu

Efsanelere dayanan bir Ay Tanrıçası’nın gerçekte var olduğuna inanan ve inancını babasına kanıtlamak isteyen bir genç kızın hikayesini anlatan Bir Ay Masalı filminde tanrıçayla tanışmak için roket inşa eden ve Ay’a doğru macera dolu bir yolculuğa çıkma hazırlığı yapan küçük kızın maceraları anlatılıyor.

Bir Ay Masalı filminin oyuncuları (seslendirenler)

Cathy Ang, Phillipa Soo, Robert G. Chiu, Ken Jeong, John Cho, Ruthie Ann Miles, Margaret Cho, Kimiko Glenn, Artt Butler ve Sandra Oh

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal