NBA Draftına Katılacak Olan Hightower Cinayetten Tuttuklandı!

NBA Draft'ına hazırlanan 22 yaşındaki Teshaun Hightower'ın; cinayet ve ağır saldırı gibi birden çok suçlama nedeniyle gözaltına alındığı belirtildi.

29.04.2020-17:07 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-17:14) NBA Draftına Katılacak Olan Hightower Cinayetten Tuttuklandı!

ABD'nin Georgina eyaletinde yaşamını sürdüren ve Tulane Üniversitesi'nde okuyan oyuncu Teshaun Hightower'ın hayatı bir anda karardı.

Gelecek sezon öncesi NBA Draft'ına yer alacak olan 22 yaşındaki basketçi, cinayet, ağır saldırı ve birden fazla suçlamayla geçen cumartesi günü polis tarafından tutuklandı.

Henry County polisi, Georgina eyaletinde 8 Nisan'da gerçekleşen cinayet sebebiyle arananan 6 kişiden birinin Teshaun Hightower olduğunu belirtti. Hightower'ın kardeşi Jeffrey'in de içerisinde olduğu altı kişiden beşinin polis tarafından içeriye alındığı bildirildi.

'TETİĞİ KENDİNİ SAVUNMAK İÇİN ÇEKTİ'

Genç sporcu Teshaun Hightower'ın cinayet günü "Tanrı halkımı korusun" şeklinde tweet göndermesinin altını çizen, avukat Averick Walker, tetiği Jeffrey Hightower'ın çektiğini fakat bunu kendini savunmak için gerçekleştirdiğini belirtti.

"O masum. Kimseyi vurmadı" şeklinde konuşan avukat Walker, "Bu suçlamaların onu canavar gibi göstermesi çok üzücü ama kesinlikle böyle biri değil. Her şey ortaya çıktığında, silahı ateşleyen kişinin Teshaun'u savunmak için yaptığı görülecek. Kardeşi silahı kendisini savunmak için ateşledi. Kurban elinde silahla evinden çıktı ve ateş etmek için silahını Teshaun'a çevirdi. Bu yüzden kurban hedef oldu." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal