Mustafa Reşit Akçay 'Biz Bu Karara Katılmasak da Saygı Duyacağız'

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Süper Lig'in başlamasına dair açıklamalar yaptı. Akçay, lig düşme konusu hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

29.05.2020-08:29 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-08:27) Mustafa Reşit Akçay 'Biz Bu Karara Katılmasak da Saygı Duyacağız'

Süper Lig kulüplerinden MKE Ankaragücü'nün teknik patronu Mustafa Reşit Akçay, 12 Haziran'da devam edecek lig ve küme düşme hususu için değerlendirmelerde bulundu.

'FIFA İLE TERS DÜŞMEMEK İÇİN BU KARAR ALINDI'

12 Haziran'da devam edecek olan lig için "Belki ay sonuna kadar ya da Temmuz ayının ilk haftası gibi düşünülebilirdi ama böyle düşünülmüş" ifadelerini kullanan teknik direktör, "FIFA ile de ters bir oluşum oluşmaması için de böyle bir karar alındı. Biz buna katılmasak da saygı duyacağız." şeklinde konuştu.

'KÜME DÜŞME KARARI VERİLECEKSE, LİG SONUNA DOĞRU VERİLSİN'

Eğer alınacaksa lig düşme kararının lig bitimine doğru verilmesinin doğru olduğunu belirten Akçay, "Oyuncularımız ve Ankaragücü baskı altında kalabilirdi, birbirimizden şüphe duymaya başlayabilirdik. Küme düşme ile ilgili olan olayın daha sonraya bırakılması önemli, bir daha düşünüleceğine inanıyorum. 21 takımlı bir ligin Türkiye'ye yarar getirebileceği fikrim var. Son 3 sıradaki takımın önümüzdeki sezon yüzde 25, yüzde 30 daha az pay almasını sağlayabilirsiniz." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal