Murat Bakan

Yaptığı açıklamaların ardından en çok araştırılan isim olan Murat Bakan, internet kullanıcıları tarafından da sıklıkla araştırılıyor. Peki Murat Bakan kimdir? Murat Bakan nereli? Murat Bakan kaç yaşında? İşte merak edilen bu soruların cevapları...

18.02.2021-18:03 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-18:03) Murat Bakan

Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Murat Bakan, vatandaşların ve internet kullanıcıların en çok merak ettiği isim oldu. Hakkındaki detayların merak edildiği Bakan, internette en çok aratılan isim oldu. Peki Murat Bakan kimdir? Murat Bakan nereli? Murat Bakan kaç yaşında?

MURAT BAKAN KİMDİR?

10 Ocak 1972'de Ankara'da doğan Murat Bakan, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirerek avukatlık kariyerine başladı. Daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilerek siyaset hayatına adım attı.

Büyükşehir Belediye Meclisinde de CHP Grup Başkanvekilliği, Grup Sözcülüğü, Hukuk Komisyonu Başkanlığı görevlerini üstlenen Bakan, İzmir Kent Konseyleri Birliği'nin Kurucu Dönem Sözcülüğü ve Türkiye Kent Konseyleri Kurucu Üyeliği görevlerini de üstlendi. 26. dönem CHP İzmir milletvekili olduktan sonra 27. dönmem içinde aday olmuştur. Murat Bakan, 2 kitap yazmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal