Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Belediyelere Vurgu!

AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li belediyelerin çözemediği sorunları dile getirerek, çözüm niteliği taşıyan bir açıklama gerçekleştirdi.

10.02.2021-13:05 - (Son Güncelleme: 10.02.2021-13:05)

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu!

Burada 35 yıldır CHP yönetiminde olan İzmir’in çelimsiz alt yapısına vurgu yaparak bir kıyaslama yaptı.

CHP’ye istismar vurgusu da yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları tam olarak şöyledir:

Hazinemiz, esnafımızın ve milletimizin emrindedir. Bay Kemal bunları takip edemiyorsa ben ne yapayım. Biz kasamızdan çıkanı, nereye, ne verdiğimizi gayet iyi biliyoruz.

Çiğli Tramvayı temel atma töreninde konuşan CHP Genel Başkanı, kendi belediyesinin Hazineden daha uygun şartlarda borçlandığını övünerek anlatıyordu. İzmir Büyükşehir Belediyesi, bütçesinin neredeyse 2,5 katı borçlu bir belediye olarak, zaten böyle bir borçlanma hakkına sahip değildir Bay Kemal, bunları öğren.

''KÖTÜ MANZARALAR CHP’Lİ BELEDİYELERİN İŞBAŞINDA BULUNDUĞU ŞEHİRLERDE ''

İstanbul'u, sokakları çöplerden geçilmeyen, musluklarından su akmayan, ulaşımı felç, etrafı altyapısı olmayan gecekondularla çevrili, havası kirli, insanları sahipsiz ve mutsuz bir şehir olarak devralmıştık. Ekibimizle el ele verip, birkaç yıl içinde şehrin tüm sorunlarını çözüm yoluna koyduk. Maalesef bu kötü manzaraların bazıları, son dönemde İstanbul’da yeniden hortlamaya, İzmir’de ve CHP’li belediyelerin işbaşında bulunduğu başka şehirlerde sıkça görülmeye başlandı.

"BUNUN HESABINI ELBETTE SANDIKTA VERECEKLERDİR"

Kendi partisi içindeki taciz, tecavüz, hırsızlık, arsızlık işlerinin üzerini kapatmaktan, milletin derdine derman olacak konularla ilgilenmeye fırsat bulamayanlar, bunun hesabını elbette sandıkta verecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal