Müge Anlı’nın Kocası Kimdir?

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan gazeteci Müge Anlı'nın özel hayatı merak ediliyor. Müge Anlı'nın kocası kimdir?

10.02.2021-12:39 - (Son Güncelleme: 10.02.2021-12:39) Müge Anlı’nın Kocası Kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu gazeteci Müge Anlı'nın hayatı merak edilip araştırılıyor. Müge Anlı kaç kere evlendi? Müge Anlı'nın kocası kimdir? 

MÜGE ANLI KAÇ KEZ EVLENDİ? 

Müge Anlı ile Burhan Akdağ ile 1993 yılında evlenip 2008 yılında boşanmıştır. Burhan Akdağ, 30 Ocak 1961 yılında dünyaya gelmiştir.

Müge Anlı ile evliliğinden Lidya isminde bir kızı bulunan Burhan Akdağ, 1983 yılında gazetecilik hayatına başladı. Güneş Gazetesi ile gazeteciliğe başlayan Akdağ, Haftalık Şey Gazetesi oradan da Tan Gazetesi’ne geçmiştir. Daha sonra Sabah Gazetesi ve ardından Günaydın Gazetesi’ne gelmiştir. Foto Spor'da çalıştıktan sonra İlk Alem Dergisini çıkarmıştır. Ardından birçok kanalda çalışma hayatına devam etmiştir.

3 evlilik yapmış olan 2'nci evliliğini Burhan Akdağ Müge Anlı’yla yapmıştır. Akdağ'ın 3 çocuğu var. İlk eşinden bir oğlu bir kızı bulunmaktadır. Oğlu Metehan Amerika'da inşaat mühendisi, kızı Aslıhan Türkiye’de müzik öğretmeni olarak çalışmaktadır. Müge Anlı'dan olan kızı Lidya da şu an okumaktadır. Ünlü gazeteci Müge Anlı, Burhan Akdağ ile ayrıldıktan sonra tekrar evlenmemiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal