Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah Diziye Geri mi Dönüyor?

Salı akşamları izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı, geçtiğimiz sezon finalinde Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı İnci karakterini, öldürerek diziden çıkartmıştı. Magazin kulislerinde gezinen habere göre Abdullah’ın diziye geri döneceği yönünde….

10.02.2021-12:20 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-18:13)

Salı akşamları izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı, geçtiğimiz sezon finalinde Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı İnci karakterini, öldürerek diziden çıkartmıştı. Magazin kulislerinde gezinen habere göre Abdullah’ın diziye geri döneceği yönünde….

TRT1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı, bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Magazin kulislerinde yer alan son dedikoduya göre, geçtiğimiz sezon diziden ayrılan Farah Zeynep Abdullah’ın tekrar Masumlar Apartmanı’na döneceği kulaktan kulağa gezmeye başladı. Dizide İnci karakterini canlandıran ve Birkan Sokullu ile partner olan Farah Zeynep, sezon finalinde trafik kazası geçirerek dizinin kadrosundan ayrılmıştı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Masumlar Apartmanı dizisinin izleyicisi, İnci’nin ölümünden sonra sosyal medyada tepki göstermiş, Farah’ın tekrardan diziye gelmesi için kampanya başlatmıştı.

FARAH ZEYNEP MASUMLAR APARTMANI’NA GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah ile yayın hayatına başlayan Masumlar Apartmanı, ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’un kitabından uyarlanan dizi, yayınlandığı ilk günden beri izleyicinin dilinden düşmüyor. Psikolojik travmaları olan dört kardeşin hikayesini ele alan dizi, gerek karakterlerin yaşadıkları, gerek oyuncuların performansları ile herkesi etkiliyor. Geçtiğimiz sezon finalinde, Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakteri, trafik kazası geçirerek diziden ayrılmıştı. Han’la İnci’nin ilişkisini oldukça seven Masumlar Apartmanı izleyicisi, bu ayrılık sonrası sosyal medyadan, İnci’nin diziden çıkmasını istemediklerini dile getirmişlerdi. Magazinde çıkan son haberlere göre Farah Zeynep Abdullah’ın tekrar diziye gireceği iddia edildi. Ancak ne yapım ne de güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, çıkan haberler hakkında henüz bir açıklama yapmadı. 

Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı'na dönüyor

ASLIHAN GÜRBÜZ MASUMLAR APARTMANI KADROSUNA KATILDI

Geçtiğimiz bölümlerde Birkan Sokullu’nun partneri olarak Masumlar Apartmanı’na Ceylan karakteri ile Aslıhan Gürbüz dahil oldu. Ceylan, Han’ın eski nişanlısı. Han’a çok aşık olan ancak ilişkilerinin ilerleyen dönemlerinde oldukça zorlanan ve kendini kaybeden Ceylan, Han’ı ve kendini korumak için ilişkiyi bitirerek evi terk eder. Kendini toparlamak için uzun yıllar mücadele eden Ceylan, seneler sonra Han’la karşılaşır ve eski duygularına yenik düşer. Ancak Han’ın içinde İnci’nin ölümü ile öyle büyük bir boşluk açılmıştır ki, tekrar sevmek ve acı çekmekten çok korkar, bu yüzden Ceylan’a kötü davranır. Bakalım ilerleyen bölümlerde Ceylan, Han’ın kalbini tekrardan kazanabilecek mi? 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal