Mourinho: 'Hayatımda Ağladığım Tek Mağlubiyetti'

Jose Mourinho, Real Madrid'in teknik adamıyken Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e elendikleri karşılaşmanın sonrasında arabanın içinde saatlerce ağladığını açıkladı.

02.05.2020-14:37 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-14:55) Mourinho: 'Hayatımda Ağladığım Tek Mağlubiyetti'

Tottenham’ın teknik patronu Jose Mourinho, Record'a teknik direktörlük kariyerindeki en unutulmaz anları açıkladı.

Mourinho, "Kariyerimin en özel başarısı Barcelona'nın dominasyonunu bitirmemdi. Rekor gol atıp, rekor puan toplayarak Barcelona'nın dominasyonunu bitirdik. Sadece ligi kazanmış olmadım, kazanma stilimizle de tarihe geçtik." şeklinde konuştu.

Başarılı teknik adam, "Bir şekilde en iyi futbol tarzını bulmuştum. Şartlara ve oyuncularımın kalitesine göre çok özel bir taktiğimiz vardı. Elbette, çok kaliteli ve muhteşem oyuncularım vardı. Bu da çok önemliydi. Tüm takım birlik olarak hareket ediyordu ve şampiyon olmak için büyük bir hırsla çalışıyorlardı." ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik direktör, "Ben Real Madrid'deyken, Avrupa'nın en güçlü takımıydık. Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e penaltılarla elendik. Hayatımda ağladığım tek mağlubiyet odur. Arabayla evimin önüne kadar gittim ve arabanın içinde saatlerce ağladım." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal