Moder: 'Ayrılmam Söz Konusu Değil'

Galatasaray'ın kadrosuna katmayı istediği Jakub Moder, paylaştığı açıklamada sarı-kırmızılı taraftarların ilgisinin çok fazla olduğunu fakat takımından ayrılmayı düşünmediğini dile getirdi.

25.08.2020-16:55 - (Son Güncelleme: 25.08.2020-16:52) Moder: 'Ayrılmam Söz Konusu Değil'

Galatasaray ile ismi geçen Polonyalı 21 yaşındaki genç orta saha Jakub Moder, transferiyle alakalı konuştu.

Polonya'dan Weszlo.com'un 'Galatasaraylılar seni çok istiyor. Instagram'dan çok mesaj geliyor. Gelen kutun ne durumda?' sorusuna Jakub Moder, "Gelen kutusu kendine geçmiş durumda. Ancak, sakin kalmaya çalışıyorum." yanıtını verdi.

'LECH'TE KALMAK İSTİYORUM'

Lech'ten gidip gitmeyeceğine ilişkin gelen soruya ise Moder, "Şu anda değil. Lech Poznan'da kalmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla kulüp idarecileri de beni satmak istemiyor. Çünkü, halihazırda sezonun planlaması yapıldı. Kulüp yetkililerile bu yıl kalacağım üzeirne sözleştik." Yanıtını verdi.

'ARKADAŞLARIMA BİLE MESAJ YAĞIYOR'

Türk taraftarların ilgisi ve Galatasaray haberleriyle alakalı soruya Polonyalı futbolcu, "Açıkçası ilginç bir durum. Gösterilen ilgiyle başa çıkmam gerekiyor. Sadece bana değil futbol ile ilgisi olmayan arkadaşlarıma dahi birçok mesaj geliyor. Onlara da, "Moder Türkiye'ye gelsin, gelecek mi, bir şey biliyor musun?" gibi sorular soruyorlar. Sakin kalmaya çalışıyorum. Türkiye'yi bilirsiniz. Futbol söz konusu olunca Türkler çok tutkuludur. Ancak, ayrılmam söz konusu değil. Bu nedenle haberler konusunda endişeli değilim." sözleriyle cevap verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal