Michael Jordan’ın ‘The Last Dance’ Korkusu: ‘Korkunç Olduğumu Düşünecekler’

NBA'in efsane isimlerinden Michael Jordan, yaşamını konu alan "The Last Dance" belgeselini seyreden insanların, kendisi ile ilgili "Korkunç bir adam" düşüncesin kapılabileceğini belirtti.

16.04.2020-10:53 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-10:49) Michael Jordan’ın ‘The Last Dance’ Korkusu: ‘Korkunç Olduğumu Düşünecekler’

The Athletic’ten Richard Deitsch’e konuk olan yönetmen Jason Hehir, efsane basketçi Michael Jordan’ın yaşamını konu alan ve yakın zamanda vizyona girecek olan “The Last Dance” belgeseliyle alakalı olarak önemli anekdotlar açıkladı.

Yönetmen Hehir, ESPN’nin yapımcılığını yaptığı belgeselle alakalı olarak Jordan ile gerçekleştirdiği görüşmede, efsane oyuncunun insanların kendisini kötü bir adam izlenimi oluşturmasından endişe ettiğini aktardı.

2017 senesinde Hehir’le karşılıklı konuşan Jordan, “İnsanların bu görüntüleri gördüğünde neden bu kadar yoğun hisler taşıdığımı, yaptığım şeyleri neden yaptığımı, neden böyle davrandığımı ve söylediklerimin altında yatanları anlayabileceklerinden emin değilim” şeklinde tedirginliğini dile getirmişti.

Özellikle Chicago Bulls’tan takım arkadaşı Scotty Burrell ile yaşadığı anıların anlaşılması zor zamanlar olduğunu belirten Jordan, “Scotty Burrel görüntülerini gördüklerinde korkunç bir adam olduğumu düşünecekler” diye konuştu.

Takım arkadaşına kötü davranmasının sebebini açıklayan Jordan, “Doğu Konferansı’nda Indiana, Miami ve New York ile karşı karşıya olduğumuzun farkında olmalıydı. Sert olması gerekiyordu ve ona güvenebileceğimi bilmem gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

1997- 1998 sezonundan verilmiş görüntülerden oluşan bu belgesel dizisi, Michael Jordan’ın kariyerinin ve 1990’lardaki Chicago Bulls’un eksiksiz bir hikayesini gösteriyor. Efsanevi kulübün bu portresine Michael Jordan, Scottie Pippen, Dennis Rodman ve Phil Jackson da katkıda sağlıyor.

‘LİDERLİĞİN BİR BEDELİ VAR’

Jordan’ın bütün korkularına karşın yönetmen Deitsch, belgeselin yedinci bölümünde liderlik tekniklerinin acımasız olmasının doğruluğu konusunu efsane basketbolcudan verilen alıntı ile destekliyor:

“Bakın, kazanmanın bir bedeli var. Liderliğin de bir bedeli var. İnsanlara meydan okumak istemedikleri zaman meydan okudum. Ve bunu kazandığım doğru çünkü benden sonra gelen takım arkadaşlarım katlandığım her şeye katlanmadı. Takıma katıldıktan sonra oyunu belli bir standarta taşıdım ve bundan daha azını almayacaktım.”

8 senelik bölümde 6 NBA şampiyonluğu gören Michael Jordan ve takım arkadaşlarının unutulmaz öyküsü 19 Nisan’da gösterime girecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal