Metin Öztürk, Galatasaray'ın Kadın Üyeleriyle Buluştu

Galatasaray'da başkan adaylığı için hazırlıklarını devam ettiren Metin Öztürk, Galatasaray'ın kadın üyeleriyle bir araya geldi.

04.03.2020-11:43 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-11:37) Metin Öztürk, Galatasaray'ın Kadın Üyeleriyle Buluştu
Metin Öztürk, Galatasaray başkan adaylığı için gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında, Galatasaray'ın kadın üyeleriyle bir araya geldi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, "Daha güçlü Galatasaray için kadınlar" sloganıyla düzenlenen toplantı, Maslak'ta bir otelde gerçekleştirildi. Öztürk toplantıda yaptığı konuşmada, "Toplumun her alanında çözümün bir parçası olan siz kadınlara Galatasarayımızın geleceğinde de çok önemli görevler düşüyor" ifadelerini kullandı.

Toplantıda kadın üyelerin sorduğu bütün sorulara cevap veren, kulüpte kaydı açık üyelerin ve sporcuların yaklaşık %40'ının kadın olduğunu vurgulayan Metin Öztürk, bir araya gelmenin amacının olan yönetimi veya daha öncekileri yermek değil, aksine camia için yararlı fikirleri bir yerde toplayıp ortak aklı oluşturmak olduğunu dile getirdi.

"Camiamızın ihtiyaçlarını, gönlünde yatan aslanı, taleplerini ve nihayetinde nasıl bir yönetim görmek istendiğini sizlerden gelen görüşler doğrultusunda anlamaya çalışacağız" sözlerini söyleyen Metin Öztürk; herkesin yamuk durduğu yerde doğru durmak gerektiğini aktardı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal