Mesut Özil’den Fenerbahçe Taraftarını Heyecanlandıran Açıklama

Acun Ilıcalı'nın kendi kanalında gerçekleştirdiği Eğitime Destek Kampanyası'na telefonla katılan Mesut Özil, Ilıcalı'nın 'İnşallah yardımları Londra'dan değil, Türkiye'den yaparsın' cümlesine verdiği cevapla Fenerbahçelileri heyecanlandırdı.

21.09.2020-09:37 - (Son Güncelleme: 21.09.2020-09:54) Mesut Özil’den Fenerbahçe Taraftarını Heyecanlandıran Açıklama

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’de görev yapan Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil'in ismi devamlı Fenerbahçe ile geçerken, yine gündem olacak bir gelişme gerçekleşti.

'İNŞALLAH YARDIMLARINI TÜRKİYE'DEN YAPARSIN'

Acun Ilıcalı'nın kendi kanalında gerçekleştirdiği kampanyaya destek vermek amacıyla telefonla canlı yayına katılan Mesut Özil, ünlü televizyoncunun, "Sevgili Mesut Özil, inşallah bu yardımları Londra'dan değil, yarın Türkiye'den yaparsın" cümlesine "İnşallah Acun abi. Her şeyin hayırlısı" cevabını verdi. Aldığı senelik maaş nedeniyle transferin sponsor olmadan gerçekleşmesi zor gözükse de yıldız futbolcunun, bir gün Türkiye'de oynamak istediği düşünülüyor. Acun Ilıcalı ile Mesut Özil arasındaki sohbetin sonrasında, Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada yine tecrübeli futbolcunun transferinin gerçekleşmesini istediklerini ifade ettiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal