Mesut Özil Taraftarlara Seslendi! ' Artık Yüzünüz Gülecek '

Spor Toto Süper Lig'in hatta Avrupa'nın en çok ses getiren transferlerinden biri olan dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil, yeni sezon öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

29.06.2021-12:04 - (Son Güncelleme: 29.06.2021-12:04) Mesut Özil Taraftarlara Seslendi! ' Artık Yüzünüz Gülecek '

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil yeni sezon öncesinde başlamış olduğu hazırlıklar sonrasında taraftarlara seslendi.

Devre arası transfer döneminin kuşkusuz en çok ses getiren transferi olan Mesut Özil, ilk sezonunda büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Sakatlığı ve uzun süredir forma giymemesi nedeniyle sarı lacivertli forma ile çok fazla forma şansı bulamayan Mesut Özil, forma giydiği karşılaşmalarda ise çok silik bir görüntü çizmişti.

Taraftarları performansıyla adeta ikiye bölen yıldız futbolcu rakip takım taraftarları tarafından ise alay konusu olmuştu. Sarı lacivertli forma ile 11 karşılaşmada forma şansı bulan Mesut Özil, bu karşılaşmalarda sadece 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Önümüzdeki sezon öncesi çalışmalarına başlayan Mesut Özil, yeni sezon öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda Fenerbahçe taraftarlarına umut verici açıklamalarda bulundu.

Mesut Özil, yeni sezon öncesi yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Başkanımızın takıma katacağı değerlerle birlikte yeni sezonda camianın şampiyonluk beklentisine karşılık vereceğiz. Artık Samandıra çok farklı bir ruha bürünecek. Zafere giden yolda herkes elini taşın altına sokacak. El ele verip taraftarımızı sevindiren sonuçlara imza atacağız. Taraftarımızın yüzü artık gülecek. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal