Mesut Özil Fenerbahçe'yi takipten çıkardı mı? Mesut Özil ve FB arasında neler oluyor? Oyuncu ipleri resmen kopardı

Fenerbahçe'nin gözde oyuncularından olan Mesut Özil rüzgarları esmaya devam ederken Özil'in sosyal medya üzerinden takımını takipten çıkardığı gündeme geldi. İsmail Kartal zamanında kadro dışı bırakılan dünya yıldızı Özil'den dikkat çeken tepki gündeme damgasını vurdu.

20.06.2022-10:21 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-10:21) Mesut Özil Fenerbahçe'yi takipten çıkardı mı? Mesut Özil ve FB arasında neler oluyor? Oyuncu ipleri resmen kopardı

Süper Lig'in 2021-22 sezonun son döneminde kadroya dahil edilmeyen Mesut Özil, yeni teknik direktörü Jorg Jesus tarafından affedilmeyen yetenekli topçu sosyal medya üzerinden tepkisini göstermeye başladı. Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Mesut Özil, İnstagram ve Twitter üzerinden Fenerbahçe'yi takipten çıkarırken takım arkadaşları ile takipleşmesi ise kafaları karıştırdı.

Almanya'ya gitmişti

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmasıyla beraber Mesut Özil kadro dışı bırakıldı. Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın sezonun ilk antrenmanlarında yer almaması ise dikkatlerden kaçmadı. Sarı lacivertli takımın yeni sezon teknik direktörü Jorge Jesus olurken kamp kadrosuna Özil'i dahil etmemesiyle dünya yıldızı Almanya'ya gitti.

Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

''Kalmak istiyorum'' sözleri olumlu karşılanmadı

Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Mesut Özil, takımdan ayrılmak istemediğini belirtti. Özil, Fenerbahçe benim çocukluk aşkım olduğundan ilk 6 ay ücret bile almadan takımım için mücadele verdim. 3.5 yıl kontrat imzalayarak, kariyerimin bu takımda bitmesi için odaklandım. Fenerbahçe'den başka bir takımda kariyerimi noktalamayacağı sözleri ile gündeme gelen Fenerbahçeli Mesut Özil, kararının net olduğunu ve tek amacının bu takımda çok çalışarak kalmak olduğunu belirtti. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal