Mesut Özil Amerika'ya Transfer Oluyor! İşte Yeni Takımı!

Mesut Özil, Amerika Ligine transfer oluyor. İşte detaylar..

16.08.2019-13:51 - (Son Güncelleme: 16.08.2019-13:48) Mesut Özil Amerika'ya Transfer Oluyor! İşte Yeni Takımı!

Geçtiğimiz aylarda takım arkadaşı Kolasinac ile bıçaklı bir saldıraya uğrayan Mesut Özil Arsenal'de kadro dışı bırakıldı.

Türk oyuncu Mesut Özil dün sabah saatlerinde şok edici bir olayla karşı karşıya geldi.. Londra'da Arsenal'de oynayan takım arkadaşı Kolosinac ile bir restoranda yemek yedikten sonra arabalarına binmek için dışarı çıkan yıldız oyuncular, eli bıçaklı bir adam tarafından saldırıya uğradı. Mesut Özil saldırıda panik yapıp arabasına binerken, takım arkadaşı Kolosinac Mesut Özil'i korudu ve saldırganlara adeta bir kahraman edasıyla korkusuzca saldırdı.

Olayı çevrede bulunanlar şöyle özetledi

"Tamamen delice ve tuhatfı. Arabası orada yolun ortasında duruyordu. Özil, bıçakla kovalanan herkes gibi korkudan neye uğradığını şaşırmıştı. Hayatını kurtarmak için kaçıyordu." diye konuştu.

ABD Ligine transfer oluyor

ABD Major Futbol Ligi (MLS) takımlarından DC United, Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil'i kadrosuna katmak istiyor. Washington Post gazetesinin haberine göre, DC United'ın Mesut'un menajeri Erkan Söğüt ile yaptığı görüşmelerin olumlu gittiği belirtildi. Haberde ayrıca Mesut Özil'in Londra'da güvenlik endişesi yaşadığı da vurgulandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal