Mert Çetin İçin Yeni Transfer İddiası

Galatasaray'ın transfer listesinin başında olduğu söylenen Mert Çetin'in Verona'ya kiralık olarak gidebileceği İtalyan haberleri tarafından yazıldı.

18.01.2020-11:14 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-11:08) Mert Çetin İçin Yeni Transfer İddiası
Galatasaray'ın defans transferi için şansını denediği fakat olumsuz cevap aldığı Romalı Mert Çetin için Serie A'dan teklif olduğu söylendi.

SkySports'un yayınladığı habere göre Mert Çetin'in Hellas Verona'ya kiralanarak maç deneyimi kazanmasının planlandığı söylendi. futbolcu için uzun süreli hedefleri olan Roma'nın Mert Çetin'i Serie A içerisinde tutarak gelişimini yakından gözlemlemek istediği söyleniyor.

Roma'nın sürekli olarak oynaması için Mert Çetin'i yollamak istediği Verona'da eski Galatasaraylı Koray Günter de defansta her maç top koşturuyor.

Mert Çetin son açıklamasında Roma'da uzun zaman kalmak istediğini söylemişti. Mert Çetin'in açıklaması şu şekildeydi: "Ben adım adım gidiyorum. Roma'ya transfer oldum ve ilk hedefim burada kalıcı olmak. Burada kalıcı olup uzun yıllar Roma forması giyebilmek. Roma forması altında büyük başarılar elde etmek istiyorum. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde güzel şeyler olacak"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal