Saffet Sancaklı: Arda Turan'ı Kazanmamız Gerek

"Hepimiz hata yaptık. Arda uçakta bir hata yaptı, olabilir"

18.01.2020-11:06 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-11:04) Saffet Sancaklı: Arda Turan'ı Kazanmamız Gerek

MHP Milletvekili ve eski efsane futbolcu Saffet Sancaklı, TRT Spor’da Yasin Dallı’nın moderatörlüğünde yapılan Ajans Saati programında futbol Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu.

“ARDA TURAN HATALAR YAPTI ANCAK KAZANMAMIZ GEREK”

"Hepimiz hata yaptık. Arda uçakta bir hata yaptı, olabilir. Arda o olayın üstüne Fatih hoca ve yöneticilerle aradaki problemi kişiselleştirdi. Basın toplantısında milli takımı bıraktığını söyledi. Arda, Barcelona’da oynuyordu. Bizim gururumuz, Türkiye’yi temsil etti. Arda şimdi 32 yaşında. Mutlaka kazanmak lazım. Fatih hoca Arda’yı silmişken ’Kazanmak lazım.’ diyor. Doğru söylüyor. Burada en büyük görev Arda’ya düşüyor. Bu yaşta futbolu bırakacak hali yok. Bir yerde oynaması lazım ama orada Arda Turan gibi oynaması lazım. Arda hatalarını kabul edecek ve ’Bundan sonra Arda Turan olacağım.’ demesi lazım. Yetenek duruyor, kaçmıyor. Arda’yı bir takımda oynarken görürsem sevinirim."
"Şu anda Sivassporlu Yatabare, Alanyaspor’daki Cisse her türlü gol atıyor. Trabzonspor’un santrforu Sörloth enterasan bir oyuncu. Stoperlere bir tüyo vereyim; arkasını döndüğünde sol tarafını kapatın. Hala açık bırakıyorlar ve adam vurup gol atıyor. Fenerbahçe’de Muric’i çok beğeniyorum. Böyle devam ederse 1-2 senede Avrupa’nın en iyi takımlarında görürüz. Beşiktaş’ta Burak biraz sendeledi. Umut Nayir fena santrfor değil ama fazla şans bulamıyor. Galatasaray’da Falcao var. Futbolculuğuna diyecek bir şey yok”.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal