'Merih Demiral Premier Lig İçin Çok Uygun!'

Deneyimli Rumen Hoca Mircea Lucescu, futbol sezonu ve Merih Demiral ile ilgili İtalyan medyasına açıklamalar yaptı.

21.04.2020-10:18 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-10:16) 'Merih Demiral Premier Lig İçin Çok Uygun!'

Mircea Lucescu, İtalyan medyasına açıklamalarda bulundu. Rumen hoca liglerin ne zaman devam edeceği konusuyla beraber Juventus’ta top koşturan Merih Demiral'ın performansı ve kariyeri ile ilgili övgü dolu cümleler kullandı.

‘SEYİRCİSİZ OLARAK BAŞLAMASINDAN YANAYIM’

"Liglerin bu aşamadan sonra seyircisiz oynanmasından yanayım. İnsanlar haklı olarak güven ortamı istiyor ve yetkililer de bunu sağlamak için çalışıyor. Umarım hayat bir an önce normalleşir ve futbol yeniden başlar."

Futbolun kaldığı yerden devam etmesini isteyen ve Şampiyonlar Ligi finalinin ağustos ayında yapılmasından yana olduğunu bildiren Mircea Lucescu, "Bir seyirci olarak futbol şovunun devam etmesinden yanayım. Şampiyonlar Ligi finali ağustos ayında oynanmalı." ifadelerini kullandı.

‘MERİH DEMİRAL PREMIER LİGE ÇOK UYGUN’

"Merih Demiral çok iyi bir oyuncu. Sakatlanması üzücü ama hala çok genç. Merih Demiral'ın mükemmel bir potansiyeli var. Umarım eskisinden daha güçlü döner. Nereye giderse gitsin başarılı oldu. Hem Türkiye’de hem Juventus'ta forma giydiği dönemde. Chiellini'nin varisi olacak. Juventus'un planlarını bilmiyorum. Eğer paraya ihtiyaçları olursa Merih Demiral için gelen teklifleri değerlendireceklerdir ama şu aşamada zannetmiyorum. Premier Lig'de çok iyi bir iş çıkaracağını tahmin ediyorum, karakteristik özelliklerine çok uygun."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal