Menajerimi Ara Final Mi Yapıyor?

Star ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara’dan sevenlerini üzern bir haber geldi. Çıkan haberlere göre dizi final yapacak. Peki, Menajerimi Ara final ne zaman? Yeni bölüm ne zaman?

30.06.2021-12:46 - (Son Güncelleme: 30.06.2021-12:46) Menajerimi Ara Final Mi Yapıyor?

Menajerimi Ara dizisi 25 Ağustos 2020 tarihinde Star TV ekranlarında yayın hayatına başladı. Çok sevilen dizi her Pazar akşamı yeni bölümü ile ekranlara geliyordu. Fransız yapımı ‘Dix Pour Cent (Call My Agent) dizisinden uyarlanan dizi yüksek izlenme oranları elde ediyor. Fakat dizinin final yapacağı belli oldu. Şimdi dizi severler dizinin ne zaman final yapacağını araştırıyor.

Menajerimi Ara, bir menajerlik ajansında geçen konuları ele alıyor. Çalışanları ve ajansa mensup olan ünlüleri konu alan dizi, eğlenceli hikayesi ile dikkat çekiyor. Her bölümde yeni ünlü isimleri konu alan dizi, menajerlerin yaşadıklarını; aralarındaki hikayeleri; yeni aşkları samimi bir şekilde ekranlara yansıtıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Ahsen Eroğlu, Canan Ergüder, Deniz Can Aktaş, Serhat Teoman, Yaprak Medine, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimler yer alıyor.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Menajerimi Ara son bölümde Barış Sinan’a yumruk attı. Bunun üzerine Barış ve Dicle’nin arası tekrar açıldı. Dicle, Sinan'a karşı kendini çok mahcup hissetti ve bu yüzden Sinan’a oyuncusu Cem Belevi’nin filminde başrol oynayacağı sözünü verdi. Bu sırada Ceyda’ya savaş açan ‘Süper Ego’; Nursel Köse, Mehmet Esen ve Cem Belevi’yi Ceyda’ya kaptırmamak için planlar yaptı. Kıraç, Gülin ve Dicle; Cem Belevi için büyük bir mücadele verdi.

Çınar, bir yandan özel hayatını sürdürmek için; bir yandan ise Nursel Köse’yi elinde tutmak için büyük bir çaba gösterdi. Bu sırada Mehmet Esen’i ikna etme görevi ise Peride’ye kaldı. Mehmet Esen’i ikna ederken ise Peride geçmişi ile yüzleşmek zorunda kaldı. Bununla birlikte Dicle ile arası bozulan Barış, kariyeri ile alakalı yeni kararlar alır.

MENAJERİMİ ARA NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Geçtiğimiz Pazar günü 43. Bölümünün yayınlanması ile dizinin finaline 4 bölüm kalmış olur. Dizinin tahmini olarak 25 Temmuz 2020 tarihinde final yapması bekleniyor. Menajerimi Ara yeni bölüm ise 4 Haziran Pazar günü ekranlara gelecek.

Dizinin final yapacağını öğrenen sevenleri twitter’da dizinin finalinin ertelenmesi için etiket açtı. Twitter’da en çok konuşulan konulara giren Menajerimi Ara dizisi için yapım şirketinin nasıl bir karar alacağı bekleniyor. Dizi severler finalin erteleneceğini umuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal