Mektup bırakarak hayatına son verdiği iddia ediliyor: Yarbay Gökhan Ünyeli kimdir, intihar mı etti?

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) emekli olan Muvazzaf Yarbay Gökhan Ünyeli’nin arkasında bir mektup bırakarak intihar ettiği iddia ediliyor. Peki Yarbay Gökhan Ünyeli kimdir, intihar mı etti? İşte detaylar…

29.03.2024-17:40 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-17:40) Mektup bırakarak hayatına son verdiği iddia ediliyor: Yarbay Gökhan Ünyeli kimdir, intihar mı etti?

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde (TSK) Muvazzaf Yarbay olan Gökhan Ünyeli, hakkında devam eden soruşturma kapsamında açığa alındığı için arkasında bir intihar mektubu bırakarak yaşamına son verdi. Söz konusu iddia henüz doğrulanmamış olsa da sosyal medyada konu hakkında tartışmalar sürüyor. Peki Yarbay Gökhan Ünyeli kimdir? Yarbay Gökhan Ünyeli öldü mü?

Yarbay Gökhan Ünyeli öldü mü?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Eğitim ve Doktrin Komutanlığı’na bağlı Muhabere Elektronik Bilgi Sistemleri Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda görev yapan Yarbay Gökhan Ünyeli, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında görevinden alınmıştı. Ünyeli, aynı gün Çankaya’daki evinin yakınlarındaki bir ormanda ölü olarak bulundu.

Beylik tabancasıyla yaşamına son verdiği tespit edilen Ünyeli, Ankara Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisinin tamamlanması sonrası memleketi Çanakkale’de düzenlenen cenaze töreni sonrasında toprağa verildi.

Mektup bırakarak hayatına son verdiği iddia ediliyor: Yarbay Gökhan Ünyeli kimdir, intihar mı etti?

Yarbay Gökhan Ünyeli kimdir?

Emekli Yarbay Gökhan Ünyeli, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde uzun yıllar boyunca hizmet vermiş ve yarbay rütbesine kadar yükselmiş bir askerdi. 42 yaşındaki Ünyeli, yaşamına son vermek için Ankara'nın Çankaya ilçesindeki evinin yakınındaki ormanda intihar etti.

Ünyeli, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Muhabere Elektronik Bilgi Sistemleri Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda görev yapıyordu. Bir süre önce görevinden alınmasıyla ilgili bir soruşturma başlatılmıştı. Ünyeli, bu süreçte intihar mektubu yazarak, yaşamına son verdi.

Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Ünyeli'nin cenazesi, memleketi Çanakkale'de defnedildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal