Galatasaray, Çağdaş Bodrum deplasmanında galibiyet arıyor: Çağdaş Bodrum Spor – Galatasaray Ekmas maçı ne zaman, hangi kanalda ve şifresiz mi?

Galatasaray Ekmas, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 25. haftasında deplasmanda küme düşme hattında bulunan Çağdaş Bodrum Spor ile karşılaşacak. Peki Çağdaş Bodrum Spor – Galatasaray Ekmas maçı ne zaman, hangi kanalda ve şifresiz mi? Sorunun yanıtı haberimizde…

29.03.2024-17:27 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-17:27)

Basketbol Süper Ligi’nin 25. haftasının açılış maçı Çağdaş Bodrum Spor ile Galatasaray Ekmas arasında oynanacak. Avrupa’da Dijon’a kaybettikten sonra evinde ONVO Büyükçekmece karşısında da şok bir mağlubiyet yaşayan sarı kırmızılı takım, son 4 maçında kazanamayan rakibi karşısında galip gelerek play-off hattındaki yerini koruma hesapları yapıyor. Peki Çağdaş Bodrum Spor – Galatasaray Ekmas maçı Ne Zaman, hangi kanalda ve şifresiz mi?

Çağdaş Bodrum Spor – Galatasaray Ekmas maçı ne zaman?

Çağdaş Bodrum Spor – Galatasaray Ekmas maçı 29 Mart 2024 Cuma günü saat 18.00’de Muğla Menteşe Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

Galatasaray, Çağdaş Bodrum deplasmanında galibiyet arıyor: Çağdaş Bodrum Spor – Galatasaray Ekmas maçı ne zaman, hangi kanalda ve şifresiz mi?

Çağdaş Bodrum Spor – Galatasaray Ekmas maçı hangi kanalda?

Çağdaş Bodrum Spor – Galatasaray Ekmas maçı Bein Sports Haber ve Bein Sports 5 kanallarında canlı yayınlanacak.

Çağdaş Bodrum Spor – Galatasaray Ekmas maçı şifresiz mi?

Çağdaş Bodrum Spor – Galatasaray Ekmas maçını dileyenler Bein Sports Haber kanalı üzerinden şifresiz olarak takip edebilirler.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal