Beşiktaş Steven Berghuis’ı transfer edecek mi? Beşiktaş, Ghezzal’ın yerine Berghuis’ı istiyor

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, sakatlıklardan kurtulamayan Rachid Ghezzal ile yollarını ayırarak Ajax’ın Hollandalı yıldızı Steven Berghuis’ı kadrosuna katmak istiyor. Peki Beşiktaş Steven Berghuis’ı transfer edecek mi? İşte detaylar…

29.03.2024-10:55 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-10:55)

Süper Lig’de şampiyonluk yarışından kopan Beşiktaş, hedefini Türkiye Kupası olarak belirlese de yeni sezonun transfer çalışmalarına hemen başladı. Bu sezon yaşadığı transfer fiyaskolarını yaşamak istemeyen siyah beyazlı takım transfer listesinin ilk sırasında Ajax’ta forma giyen Steven Berghuis’ı koydu. 

Beşiktaş’ta ilk hedef Berghuis

Sporx’in yer verdiği habere göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un da Steven Berghuis'i kadroya katmak istediği ve bunu yöneticilere ilettiği haberleri kulüp içinde konuşuluyor. Hollandalı oyuncunun piyasa değeri 8 milyon Euro olsa da, Ajax ile sadece 1 yıllık bir sözleşmesi kaldı. 

Bu durum, Siyah-Beyazlılar için transferde daha uygun bir fiyat oluşmasına olanak tanıyor. Berghuis'in menajeriyle yapılan ilk görüşme olumlu geçtiği belirtiliyor.

Beşiktaş Steven Berghuis’ı transfer edecek mi? Beşiktaş, Ghezzal’ın yerine Berghuis’ı istiyor

Berghuis, sağ kanat pozisyonunun yanı sıra sol kanatta ve 10 numara pozisyonunda da oynayabilen çok yönlü bir oyuncu. Bu sezon 26 resmi maçta 7 gol atıp 10 asist yaparak etkili performans sergiledi. Oyuncunun güncel piyasa değeri yaklaşık 8 milyon Euro civarında ve kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılının Haziran ayına kadar devam ediyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal