Başvuran 2 gün sonra 25 Bin TL nakit ödeme alacak! Ziraat Bankası’na kimliğinizle gitmeniz yeterli

Ziraat Bankası’nın bugün sabah itibariyle başlattığı yeni kredi kampanyasına başvuran 2 gün sonra 25.000 TL nakit ödemeyi anında alabilecek. Kimliği ile bankaya gitmeniz 25.000 TL’yi almanız için yeterli.

29.03.2024-17:31 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-17:31) Başvuran 2 gün sonra 25 Bin TL nakit ödeme alacak! Ziraat Bankası’na kimliğinizle gitmeniz yeterli

Ziraat Bankası tarafından 25.000 TL nakit kredi imkanı sunulacağı paylaşıldı. Başlatılan yeni nakit kredi kampanyası doğrultusunda 18 yaşını dolduran, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlar Ziraat Bankası müşterisi olmaları durumunda acil nakit kredisinden anında faydalanabilecekler. Dilerlerse Ziraat Bankası şubelerinden dilerlerse de Ziraat mobil üzerinden kredi başvurusunda bulunulabilecek. T.C. kimliği ile giden vatandaşlar anında nakit kredinin sahibi olabilecek. 

Ziraat Bankası başvurusuna 25.000 TL nakit ödeme sağlayacak

Ziraat Bankası tarafından 18 yaşında dolduran ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilere harika bir kredi kampanyası duyuruldu. Vatandaşlar belirtilen koşulları sağlamaları durumunda banka müşterisi olarak 25.000 TL’ye kadar acil nakit kredisinden faydalanabilecekler. Bu kredi sayesinde vatandaşların ihtiyaçlarını ertelemelerine de gerek kalmayacak. T.C. kimlik ile başvuru yapılacak olan 25.000 TL tutarındaki nakit kredi fırsatı bugün sabah itibariyle duyuruldu. 31 Mart 2024 tarihine kadar başvurulabilecek bu kredi kampanyasına şimdi başvuran 2 gün sonra ödemesini alacak.

Başvuran 2 gün sonra 25 Bin TL nakit ödeme alacak! Ziraat Bankası’na kimliğinizle gitmeniz yeterli

Ziraat Bankası 25.000 TL nakit krediye nasıl başvurulur?

Ziraat Bankası tarafından sunulan 25.000 TL tutarındaki nakit krediden faydalanmak isteyen vatandaşların banka tarafından belirlenen koşulları sağlamaları gerekiyor. Bu koşullardan en çok dikkat edilen ise başvuruda bulunacak olan vatandaşların 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması. Bunun dışında gelir düzeyini belgeleyen gelir belgesi de krediye başvurmadan önce bankaya sunulması gereken evraklar arasında yer alıyor. Eksiksiz şekilde başvurusunu gerçekleştiren vatandaşlar, aynı gün içerisinde kredi onayı alarak 2 gün içerisinde 25.000 TL tutarındaki nakit krediyi hesaplarına alabiliyorlar.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal