Megakent İstanbul'da Hem Trafik Hem Toplu Taşıma Çilesi

Megakent İstanbul'da trafik akışında yoğunluk yaşanıyor. Kentte trafik yoğunluğu saat sabah saat 08.45 itibarı ile yüzde 62'ye ulaştı. Toplu taşıma araçlarında da yolcu yoğunluğu dikkat çekiyor.

14.12.2021-10:37 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-12:01)

Megakent İstanbul’da yoğunluk her alanda olduğu gibi araç trafiği ve toplu taşıma araçlarında da yaşanıyor. Metrobüsün Cevizlibağ, Zeytinburnu, Altunizade gibi aktarma merkezlerinde yaşanılan yolcu yoğunluğu metrobüs kullananları ciddi anlamda zorluyor durumda. 

MEGAKENTTE BIKTIRAN YOĞUNLUK


Megakent İstanbul'da araç trafiği akışında oldukça yoğunluk yaşanıyor. Kentte D-100 kara yolu ve TEM otoyolunun bazı bölgelerinde trafik oldukça yavaş seyrederken, öğrenciler ile iş yerlerine gitmeye çalışan vatandaşlar, toplu taşıma araçları ve duraklarda büyük bir yoğunluk oluşturuyor. Özellikle metrobüsün Cevizlibağ, Zeytinburnu, Altunizade gibi aktarma noktalarında yolcu yoğunluğu fazlasıyla dikkati çekiyor. Sabah saatlerinde yaşanan araç trafiğinde Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolu ve TEM otoyolu ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Avrupa geçişlerinde büyük bir yoğunluk yaşandığı gözlerden kaçmıyor. Özellikle D-100 kara yolu Kartal-Maltepe ile Bostancı-Göztepe kavşakları arasında, TEM otoyolu Samandıra kavşağı ile Çamlıca gişeler arasında da trafik oldukça yavaş seyrediyor.


İSTANBUL'UN ÇİLESİ BİTMİYOR

Kartal'da trafik akıcı bir şekilde seyrederken, Maltepe yönünde ve İdealtepe'de her iki yönde de yaşanan yoğun trafik sürücülere zor anlar yaşatıyor. Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu Haramidere mevkisi Avcılar ve Büyükçekmece yönlerinde yan yolda, Avrupa Otoyolu, hal yolu ve diğer bağlantı yollarında da yaşanan büyük yoğunluk sürüvüleri zorluyor. D-100 kara yolu Ankara istkameti Bahçelievler mevkisinde başlamış olan yoğun trafik, Haliç Köprüsü çıkışında normale dönüyor. Mecidiyeköy mevkisinde yaşanan araç arızası sebebi ile de kısmi bir yoğunluk oluşmuş durumda.TEM otoyolunda ise Kağıthane civarında bazı noktalarda trafik yoğunluğu fazlasıyla göze çarpıyor.15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Ankara istikametlerinde ise trafik akıcı bir şekilde seyrediyor.Beşiktaş Meydanı'nda yapılmış olan yeni düzenlemenin ardından trafik sıkışmaya devam ediyor. Sürücü ve yayaların zorlandığı noktada trafik polisleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına görev yapıyor. İBB’den gele son verilere göre, saat 08.45 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 62 oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal