İtfaiye Ekipleri Kanalizasyon Borusuna Sıkışıp Kalan Yavru Köpeği Kurtardı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde görenleri hayrete düşüren bir olay meydana geldi. Kanalizasyon borusuna sıkışan köpek uzun süren uğraşlar sonucunda kurtarıldı. Detaylar haberimizde…

14.12.2021-10:10 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-10:10)

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kanalizasyon borusuna sıkışıp kalan yavru köpek köpek büyük çabalar sonucunda güçlükle kurtarılabildi. İtfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmasının ardından yavru köpek sıkışıp kaldığı kanalizasyon borusunun içinden çıkarılabildi. Marangozcular ve Keresteciler Sitesi yakınlarındaki boş kanalizasyon borusuna bir köpeğin düştüğünü fark edenler vatandaşlar, hayvanı kendi çabalarıyla çıkaramayınca itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

YAVRU KÖPEK GÖRENLERİN VİCDANINI SIZLATTI

Olayın yaşandığı yere gelen itfaiye ekipleri, boruya sıkışıp kalan köpek yavrusunu çıkarabilmek adına büyük uğraş verdiler. Yavru köpeğin sıkışıp kaldığı alan kepçe ile kazıldı. Yaklaşık bir saat süren zorlu çalışmanın hemen sonrasında yavru köpek sıkışıp kaldığı kanalizasyon borusunun içinden kurtarıldı. İtfaiye ekiplerinin kurtardığı yavru köpek, Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından teslim alındı ve tedavisinin yapılması için hayvan barınağına götürüldü.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal