İstanbullular Dikkat Etsin! Belediye’nin 30 Günlük Alt Geçit Çalışmaları Nedeniyle Trafik Kitlenecek

Ataşehir D-100 Karayolu’nda alt geçit çalışmalarının başlaması nedeniyle Kadıköy istikameti trafiğe kapatıldı. 30 gün sürecek çalışma boyunca trafik akışının geçici olarak yan yoldan verileceği bildirildi.

06.12.2021-14:42 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-14:52)

İstanbul’da yol çalışmalarının başlaması ile yoğun trafik oluştu. Ataşehir D-100 karayolu, alt geçit çalışmaları nedeniyle Kadıköy istikametinde Bostancı köprüsünden itibaren trafiğe kapatıldı. Trafik akışı yan yoldan sağlanırken, trafik çileye dönüştü. 

ALT GEÇİT ÇALIŞMALARI 30 GÜN SÜRECEK

İstanbul Belediyesi D-100 karayolu Altıntepe mevkiinde alt geçiş çalışmaları başlattı. Trafik yoğunluğuna neden olan çalışmanın 30 gün boyunca devam edeceği belirtildi. Çalışmaları devam etmesi ile oluşan yoğunluk Kartal’dan başladığı bildirildi. 

ALTERNATİF İSTİKAMETLER

Dün itibari ile başlayan 30 günlük çalışma nedeniyle D-100 karayoluna her iki istikamette de Minibüs Yolu, Sahil Yolu ve E-80 sürücülere alternatif oluşturuyor. Seçenek yollardan Kartal-Kadıköy istikametinde Minibüs yolu veya Sahil Yolu'nu kullanan sürücüler, Bostancı mevkiinden tekrar D-100 karayoluna bağlanabiliyor. İstanbul’un kuzeyinde ise ise Kartal'dan Samandıra bağlantısı ve E-80 kullanılarak Kozyatağı Köprüsü'nden tekrar D-100'e ulaşmanın mümkün olabileceği bildirildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal