Mauro Icardi’den Galatasaraylıları yıkacak haber: Real Madrid beklenirken o takıma dönmek istiyor

Galatasaray’da geçen sezon takıma katılan ve şampiyonluğun önemli mimarlarından olan Mauro Icardi ile ilgili taraftarı üzecek bir haber ortaya atıldı. İddiaya göre Arjantanli yıldız, İtalya’ya geri dönmek için maaşında yarı yarıya olacak şekilde kesinti yapmaya hazır. İşte detaylar…

06.02.2024-10:37 - (Son Güncelleme: 06.02.2024-17:20)

Geçen sezon attığı gollerle ve ikonik gol sevinciyle Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Mauro Icardi, bu sezonun başlarında da formunu devam ettirse de sakatlığının ardından düşüşe geçti. Sarı kırmızılıların bonservisli oyuncusu olan Arjantinli santrafor ile ilgili İtalyan basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

İtalya için fedakarlık yapmaya hazır

Calciomercato'nun haberine göre; Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ve ailesi, İtalya'ya dönmek istiyor. Icardi'nin gözüne kestirdiği takımın ise eski kulübü Inter olduğu belirtiliyor. Kış transfer döneminde birçok üst düzey takımın Icardi için teklifte bulunduğu ancak oyuncunun tercihini Galatasaray'da kalmaktan yana kullandığı vurgulanıyor.

Mauro Icardi

Haberde ayrıca, Icardi'nin sezon sonu için de Inter'e kapıları açık bıraktığı ve 10 milyon euroluk maaşını 5 milyon euroya düşürmeye hazır olduğu belirtiliyor. Ancak Inter'in Arjantinli yıldızla ilgili herhangi bir tasarrufunun olmadığı ifade ediliyor. Bu sezon tüm kulvarlarda 31 maça çıkan Icardi, 18 gol ve 7 asistle önemli bir performans sergiledi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal