Beşiktaş orta saha ilacını buldu: Renato Sanches kartal oluyor

Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Portekizli orta saha oyuncusu Renato Sanches için son aşamaya geldi. Yıldız futbolcunun kiralık olarak siyah beyazlı formayı giymesi bekleniyor. İşte detaylar…

06.02.2024-10:06 - (Son Güncelleme: 06.02.2024-17:20)

Renato Sanches için geri sayım başladı. Sezonu büyük hayal kırıklığıyla geçiren Beşiktaş’ta teknik direktör Fernando Santos’un raporu doğrultusunda transfer çalışmaları devam ediyor. Ara transfer döneminde önceliğini orta saha transferine veren siyah beyazlı ekip, bonservisi PSG’de olan ve Roma’da kiralık olarak forma giyen Renato Sanches’i kiralık olarak kadrosuna katmak için önemli bir mesafe kat etti. 

Renato Sanches kartal oluyor

Portekizli gazeteci Pedro Almeida’nın iddiasına göre, Beşiktaş ile Renato Sanches flörtünde artık imza aşamasına gelindi. Almeida’nın paylaştığı habere göre siyah beyazlı takım, 26 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

Renato Sanches

Roma ile İtalya Serie A’da 9 resmi maça çıkan Renato Sanches, 1 gol attı. Futbolcu daha önce Lille, PSG ve Bayern Münih gibi takımların formasını giymişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal