MasterChef Ayyüce Kamit İmaj Değiştirdi!

MasterChef Türkiye 2020’nin yarışmacılarından Ayyüce Kamit ‘Sakarya’dan İstanbul’a geldiğimde cebimde hiç para yoktu’ açıklaması ile gündeme gelmişti. Şimdi Ayyüce’nin son hali görenleri şaşırtıyor.

30.03.2021-18:00 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-18:00) MasterChef Ayyüce Kamit İmaj Değiştirdi!

'MasterChef Türkiye 2020'de tüm yetenekleri ile mücadele eden Ayyüce Kamit, elendikten sonra yaptığı konuşma ile tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğmuştu. 

1 YIL CAMSIZ EVDE YAŞADIM

Ayyüce, ‘Bu iş için çok emek verdim. Sakarya'dan tek başıma İstanbul’a geldim, camı olmayan evde bir yıl yaşadım. Her yere iş başvurusu yaptım’ demişti. 

Kamit, ‘Hayatta istediğimi koparan bir insanım her ne kadar öyle gözükmesem de. Her şey için çok teşekkürler’ diyerek, yarışmadan elenmişti. 

SON İMAJI GÜNDEM OLDU

'MasterChef 2020' sonrası Instagram ve Youtube üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Ayyüce Kamit, 140 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından son halinin fotoğrafını sevenleri ile paylaştı. 

Saç rengini değiştiren MasterChef Kamit, takipçilerine ‘Siz nasıl buldunuz?’ diye sordu. Ayyüce'nin paylaşımında takipçiler ikiye bölündü. Bir kısım yeni imajı çok beğenirken, bir kısım ise hemen eski haline dönmesi gerektiğine dair yorumlarda bulundu. İşte Ayyüce'nin son hali...


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal