Marvel severleri üzen haber geldi! Marvel’ın sevilmeyen filminin ikincisi geliyor

Marvel severler serinin devam filmlerini izlemeye devam ederken geçen yıl gösterime giren Eternals filminin ikincisi geleceği söylendi. Şimdiye kadar yayınlanan Marvel filmleri arasında en kötüsü olduğu söylenen Eternals filminin ikisinin çıkacağı haberi birçok kişiyi üzdü.

20.07.2022-13:47 - (Son Güncelleme: 20.07.2022-13:47)

Marvel evreninde her geçen gün yeni bir film yayınlanırken geçtiğimiz sezon  izleyici karşısına çıkan Eternals  filmi şimdiye kadar yayınlanmış olan en kötü film olarak görülüyor. Yayınlanan Marvel filmlerinden bazıları çok beğenirken bazıları ise beğenilmemektedir. Beynin mi an yapımlar arasında yer alan Eternals filminin ikincisi çıkacağı haberi birçok Marvel severi üzdü.

Eternals ikinci filmiyle geliyor

Marvel serisinin şimdiye kadar çıkardığı en kötü film olarak kabul edilen Eternals  filminin devamı geleceği söylendi. Marvel Studios Spoilers Reddit sayfasının yaptığı açıklamaya göre Eternals 2 için çalışmalarının devam ettiği söylendi. Filmin ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi bulunmazken filmde yönetmen değişikliği olacağı söyleniyor. 

Eternals

Marvel severleri üzen haber geldi 

Marvel da çalışan görsel efekt uzmanları film çekimlerinde oldukça stresli ortamlarda çalıştıkları için üzerlerinde fazla baskı hissettiklerini ifade ediyor. 

Yönetmen Chloé Zhao Projeye devam edilmesi durumunda Marvel Studios başkanı Kevin Feige ve eş başkan Louis D’Esposito’nun  bulunduğu ekibin büyük ölçüde kendisini kısıtladığını belirtmektedir.

Eternals filminin çekimleri boyunca birçok sorunla karşılaştığını söyleyen ve aynı sorunlarla karşılaşmak istemediğini ifade eden Zhao, filmin bitiş sahnesinde iki filmin gelebileceği hakkında ipuçlarının yer aldığını ifade etmektedir. Bununla birlikte filmin devamının geleceği iddiaları da güç kazandı. 

Marvel Herkesi Üzdü

2021'de Kasım ayında gösterime giren Eternals, Marvel yapımları arasında en kötü film olarak görülüyor.  Süper kahraman filmi Rotten Tomatoes, yüzde 47 ile derecelendirirken Eternals’ı MCU sıralamasında en son sıraya koymuş durumda.

Eternals filminin IMDb si ise 10 üzerinden 6.3 olarak karşımıza çıkmaktadır. Aldığı puan ile son zamanlarda vizyona giren en kötü Marvel filmi olarak görülmektedir. Eternals, Disney Plus da yayınlanan Ms. Marvel’ı da  geride bıraktı. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal