Marmara’da fırtına alarmı! Uzmanlar uyardı

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesinde kuvvetli fırtına beklediklerini açıkladı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü fırtına nedeniyle çatı uçması, soba ve gaz zehirlenmeleri, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

10.12.2022-15:42 - (Son Güncelleme: 10.12.2022-17:54) Marmara’da fırtına alarmı! Uzmanlar uyardı

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da kuvvetli fırtına beklendiği bildirildi.


7 ili etkisi altına alacak

Bugün akşam saatlerinde etkisini göstermesi beklenen rüzgârın yarın bölge genelinde (İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) güney yönlerden fırtına ve kuvvetli fırtına (50-80 km/saat) esmesi bekleniliyor. Edirne ve Kırklareli çevreleri, Tekirdağ'ın doğusu ve İstanbul'un Avrupa Yakası'nda zaman zaman hamleli olarak tam fırtına (80-100 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü fırtına nedeniyle çatı uçması, soba ve gaz zehirlenmeleri, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

 

Fatma Eles
fatmaeles1225@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal