Marley ve Ben film konusu ve oyuncuları

2008 yapımı film olan Marley and Me (Marley ve Ben) filminin başrolleri kimdir, filmin konusu nedir, izlenmesi gereken bir film mi gibi sorular filmseverler tarafından araştırılıyor. Sizler için spoiler'sız bir haber oluşturduk. İşte Marley ve Ben filmi ile ilgili detaylar...

28.03.2022-16:58 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-16:58) Marley ve Ben film konusu ve oyuncuları

Başrollerini Owen Wilson ve Jennifer Aniston'ın paylaştığı 1 saat 55 dakikalık filmin galası 25 Aralık 2008'de yapıldı ve 3 Nisan 2009'da (Türkiye'de gösterime giriş tarihi) yayınlandı. Film dünya genelinde 233,723,543 dolar hasılat elde etti. Filmin yönetmen koltuğunda David Frankel otururken, yapımcılığını Gil Netter, Kevin Halloran ve Karen Rosenfelt yapmıştır. 

Marley ve Ben

Filmin konusu nedir?

John ve Jenny hayvanları çok seven ve yeni evlenmiş olan bir çifttir. Çocuk sahibi olmak yerine öncesinde bir köpek sahiplenmeye karar verirler. Adını büyük müzisyen Bob Marley'den alan minik köpekleri Marley, büyümüştür. Fakat verilen eğitimler karşılıksız kalmıştır ve boşunadır. Çünkü Marley hiçbir zaman eğitime yanıt vermemiş ve emirleri uygulamamayı sürdürmüştür. Zamanla evi dağıtan ve ortalığı karıştıran Marley, evli çiftin güzel dersler çıkarmasına sebep olmuştur. Bir köpeğin komik, keyif dolu ve sevimli hikayesini konu alan film IMDB'de 10 üzerinden 7.1 puan almayı başarmıştır. 

Marley ve Ben filmini nereden izleyebilirim?

Netflix üzerinden izlemek isteyenler için link: https://www.netflix.com/title/70100382

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal