Maldini Coronavirüs Teşhisi Sonrası Son Durumunu Paylaştı

Coronavirüse oğlu ile beraber yakalanan İtalyan efsanesi Paolo Maldini instagram hesabından son hali ile ilgili bilgi verdi.

25.03.2020-15:59 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-15:57) Maldini Coronavirüs Teşhisi Sonrası Son Durumunu Paylaştı

Coronavirüs testi pozitif olan Milan’ın eski efsanelerinden Paolo Maldini “Çok iyiyim. En kötü dönem sona erdi. Hala biraz kuru öksürüğüm var. Ağrılar çok şiddetliydi. Tat ve koku alma duyularımı kaybettim ama geri döneceklerini umuyorum. Oğlum tamamen atlattı” şeklinde belirtti.

Futbolcu olan oğlu Daniel ile beraber coronavirsü teşhisi konulduktan sonra karantina altına alınan Paolo Maldini, şahsi Instagram hesabından son haliyle alakalı video paylaştı.

‘1 HAFTA İÇİNDE KURTULMAYI PLANLIYORUZ’

Paylaştığı görüntüde durumundan bahseden efsane futbolcu konuşmasında, “Biz iyiyiz. Virüsten 1 hafta içinde kurtulmayı planlıyoruz. Sağlığımız gayet iyi” şeklinde konuştu. Testinin pozitif sonuçlanmasından sonra kendisine destek mesajları yollayan herkese şükranlarını sunan Paolo Maldini, “Bu acil durumda üst düzey profesyonellikle ve büyük azimle çalışan doktorlar, hemşireler, sağlık çalışanları ve güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

Maldini konuşmasını ise şu cümlelerle sonlandırdı: “Ülkemiz büyük bir ciddiyetle profesyonellikle virüsü defetme mücadelesi veriyor. Bunlar gördükçe İtalyan olmaktan gurur duymamızı sağlıyorsunuz”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal