Şeyma Subaşı'nın 'Gelin' Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile dünyaevine girmeye hazırlanan ünlü modacı Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı.

14.07.2017-12:24 - (Son Güncelleme: 27.03.2018-12:46) Şeyma Subaşı'nın 'Gelin' Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı!

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ile evlenecek olan ünlü modacı Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı. Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ile önümüzdeki eylül ayında Fransa'da rüya gibi bir düğünle dünyaevine girmeye hazırlanan modacı Şeyma Subaşı, Mikonos'ta yakın dostlarıyla birlikte bekarlığa veda partisi düzenledi. Ünlü televizyoncu Acun Iıcalı'nın kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa gelinlik emojisi koyarak "Evet gelinim" notunu düştü. Önümüzdeki Eylül ayında gerçekleşen düğün için ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Türkiye'den katılacak yakın arkadaşlarına özel uçağını tahsis edecek.

Acun ılıcalı ile dünya evine girmeye hazırlanan Şeyma Subaşı estetik haberleri hakkında yorum yapmadı.



ACUN ILICALI KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlandıkları ilk günden itibaren reytinglerde birinciliği elden bırakmayan 'Yeteneksiz siniz Türkiye', 'O Ses Türkiye' ve 'Survivor' yarışmalarının sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı, 1969 yılında Edirne'de dünyaya geldi. Aslen Erzurum'lu olan medya patronu Ilıcalı'nın 4 tane kız çocuğu vardır. Yaptığı farklı programlarla adından sıkça söz ettiren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Eylül ayında küçük kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal