Serenad Bağcan

Fazıl Say'ın 'Yıllarca aradığım sesi buldum' dediği Serenad Bağcan'ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki, Serenad Bağcan kimdir? Serenad Bağcan boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Serenad Bağcan sevgilisi, eşi kimdir? Serenad Bağcan, Selda Bağcan akraba mı? yanıtı haberimizde...

16.10.2020-17:03 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-17:03) Serenad Bağcan

Selda Bağcan'ın yeğeni olan Serenad Bağcan, Fazıl Say'ın yaptığı açıklamadan sonra gündeme gelirken kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Serenad Bağcan kimdir? Serenad Bağcan boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Serenad Bağcan sevgilisi, eşi kimdir? Serenad Bağcan, Selda Bağcan akraba mı? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

SERENAD BAĞCAN KİMDİR? SERENAD BAĞCAN, SELDA BAĞCAN AKARABA MI?

Serenad Bağcan, Ankara'da dünyaya geldi. Müzisyen bir ailede yetişmiş olan Serenad Bağcan, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu. Mesleğini hiç yapmamış olan Serenad Bağcan, şarkıcılık kariyerine başlamadan önce spor yapmıştı. Masa tenisi Türkiye şampiyonu olan Serenad Bağcan, halası Selda Bağcan'dan piyona dersleri alarak kendisini geliştirdi.

Küçük yaşlardan itibaren piyano eğitimi alan Serenad Bağcan, Klasik Batı Müziği üzerine eğitimler aldı ve Devlet Çok Sesli Korosu'nda yerini aldı. 2011 yılında Fazıl Say'a ait Nazım Hikmet Oratoryosu ve Metin Altıok Ağıtları'nı söyleyecek olan sanatçının gelmemi onun için şans oldu ve sahne almaya başladı.

Yeni Şarkılar ve İlk Şarkılar albümlerinin solistliğini yapan Serenad Bağcan hakkında Fazıl Say, 'Yıllarca aradığım sesi buldum' söyleminde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal