Seçkin Piriler'i Darp Ettiği İddia Edilen Kaan Tangöze İlk Kez Konuştu

Kıvılcım Ural'la evlenen ve ondan bir çocuğu olan Kaan Tangöze, eski eşi Seçkin Piriler'i darp ettiği iddiası ile gündeme geldi. Tangöze, olay sonrası sessizliğini bozdu.

09.05.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 09.05.2019-12:09)

Duman Gurubu'nun solisti Kaan Tangöze, eski eşi Seçkin Piriler'i darp ettiği iddiası ile gündeme geldi. Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'den şiddet gördüğü gerekçesiyle eski eşinden şikayetçi oldu.

Seçkin Piriler, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'nde saatlerce ifade verdi. Eski model Seçkin Piriler, ifadesinin alınmasının ardından sağlık kontrolleri için devlet hastanesine götürüldü.

KAAN TANGÖZE'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Duman Gurubu'nun solisti Kaan Tangöze, eski eşi Seçkin Piriler'in kendisi hakkında bulunduğu şikayet üzerine konuyla ilgili ilk açıklamada bulundu.

'HABERLERİN HİÇBİRİ DOĞRU DEĞİL'

Tangöze, 'Dün akşamdan itibaren basın ve sosyal medyada eski eşimi darp ettiğime dair çıkan haberlerin hiçbiri gerçeği doğru yansıtmamaktadır.

'HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATMIŞ BULUNUYORUM'

Bu karalama ve akıl almaz iftira karşısında, ben de kendisi hakkında hukuki süreci başlatmış bulunuyorum. Detaylı bilgilendirme avukatım tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal