Maraşlı Hangi Gün Hangi Kanalda?

ATV'nin yeni dizisi Maraşlı yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz gün 2. bölümü yayınlanan dizi hakkında araştırılmalar başladı. Peki Maraşlı hangi gün hangi kanalda?

20.01.2021-08:57 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-08:57) Maraşlı Hangi Gün Hangi Kanalda?

Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz'in yer aldığı Maraşlı geçtiğimiz gün 2.bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin hayranları Maraşlı hakkında geniş çaplı araştırma yapmaya başladı. Maraşlı hangi gün hangi kanalda en çok aranan konular arasına girdi.

MARAŞLI HANGİ GÜN HANGİ KANALDA?

Ekranların yeni dizisi Maraşlı, ATV ekranlarında pazartesi akşamları saat 20.00'da izleyicisi ile buluşuyor. 

MARAŞLI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Maraşlı, kızının vurulmasının ve bu hale gelmesine neden olanın kişinin Türel ailesinden olduğuna inanır.  Maraşlı için ailenin her bireyi şüphelidir. Bu nedenle Mahur'u koruma görevine geri döner. Maraşlı'nın, Türel ailesini tanımak için bazı planları vardır. 

Mahur'un yapılan bu suikast girişimden haberi yoktur. Savaş'ın hala onun peşinde olduğundan habersiz olan Mahur, Maraşlı'nın dönüşüne karşı çıkar. Mahur'un bir planı vardır. Maraşlı'yı bıktıracak ve görevi kendi rızası ile bıraktırmaya çalışır. 

Firuzan, Sedef Hanım'dan kalma fidanlığı kış bahçesine çevirir. Annesinden kalan bahçenin tarumar olduğunu gören Mahur ve Firuzan arasında büyük bir gerginlik yaşanır. Hayal kırıklığına uğrayan Mahur'un yanında sadece Maraşlı olur. Maraşlı ve Mahur arasındaki buzlar erimeye başlayacak mı?

Savaş; Aziz Bey'e, istediği fotoğrafların 24 saat içinde kendisine verilmemesi halinde Mahur'un öldürüleceğini söyler. Maraşlı, Savaş ve Aziz'in büyük buluşmasında yaşananlar herkesi şoke edecektir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal