ATV Maraşlı Dizisi Konusu Ne? Oyuncular Kimler?

ATV'nin yeni sezonda başlaması planlanan Maraşlı dizisi bu akşam başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusu araştırılıyor. Başrollerini Alina Boz ve Burak Deniz'in paylaştığı Maraşlı'nın konusu nedir? Oyuncu kadrosu nedir? Maraşlı dizisi nerede çekiliyor?

11.01.2021-17:08 - (Son Güncelleme: 11.01.2021-17:08) ATV Maraşlı Dizisi Konusu Ne? Oyuncular Kimler?

ATV'nin yeni sezon dizisi Maraşlı, bu akşam seyirci ile buluşuyor. Dizisin gerek oyuncu kadrosu gerekse konusu ile reytinglerde zirveyi zorlaması bekleniyor. Dizide, Maraşlının Mahur Türel’in hayatını kurtarması ile beraber kendi hayatının bir daha geri dönüşü olmayacak bir şekilde değişmesine şahitlik edeceğiz.

Mahur karakterini Alina Boz'un canlandıracağı dizide, Burak Deniz ise Maraşlı karakterine hayat verecek. Paylaşılan fragmanları ile şimdiden büyük ilgi gören dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilen konular arasında.

MARAŞLI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Maraşlı karakteri, Özel Kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendisi için bir sahaf dükkanı açarak yaşamını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenmeye adamıştır. Ancak bir gün, güzeller güzeli Mahur Türel, Maraşlının sahaf dükkanına girince her şey değişecektir. 

Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in çocuklarından Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Mahur'un istemeden karıştığı olaydan kurtulması Maraşlı sayesinde mümkün olacaktır. Mahur ve Maraşlının adeta o gün kaderleri birbirine kenetlenir.

MARAŞLI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Maraşlı dizisi İstanbul'un farklı semtlerinde ve İstanbul Beyazıt bölgesinde çekilmektedir.

MARAŞLI OYUNCULARI KİMLER?

ATV'de yayınlanacak Maraşlı dizisi oyuncuları arasında Burak Deniz ve Alina Boz başta olmak üzere; Kerem Atabeyoğlu, Sinem Akyol, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Türkü Su Demirel, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal