Kardeşinin Öldürüldüğünü Öğrenen Abla, Stüdyoda Sinir Krizi Geçirdi!

Show TV ekranlarına gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına bir yıl önce ölen Emre Yıldız'ın cinayeti damga vurdu. Yıldız'ın cinayete kurban gittiği Kadir Bekçi isimli bir kişinin itirafıyla ortaya çıktı. Bu itiraf canlı yayında haber bekleyen acılı ablayı gözyaşına boğdu. İşte haberin detayları...

16.10.2020-10:15 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-10:10) Kardeşinin Öldürüldüğünü Öğrenen Abla, Stüdyoda Sinir Krizi Geçirdi!

Emre Yıldız, 11 Ağustos 2018 günü Kadir Bekçi ile Cansu isimli kızı kaçırmıştı. Tokat'ın Reşadiye ilçesinde gerçekleşen olaydan 12 gün sonra 23 Ağustos günü ise Emre Yıldız'ın cansız bedeni 12 metrelik uçurumdan çıkarılmıştı.

Yapılan soruşturmada aralarında Emre Yıldız'ın da olduğu 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi ancak Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda cesedin çürümüş olduğu için Emre'nin kesin ölüm nedeninin anlaşılmadığı belirtilmişti. Rapor sonrası 6 kişi de cezaevinden tahliye edilmişti.

Emre Yıldız'ın acılı annesi Gülseren Yıldız ile ablası Elif Yıldız, Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına başvurarak cinayetin aydınlatılmasını istedi. Canlı yayına Emre Yıldız ile birlikte Cansu isimli kızı kaçıran Kadir Bekçi de katıldı ve herkesi şaşırtan itiraflarda bulundu.

Geçtiğimiz gün Didem Arslan Yılmaz'la konuşmak istediğini söyleyen Kadir Bekçi, arkadaşı Emre'nin cinayete kurban gittiğini anlattı. Kadir yaptığı açıklamada, 'Emre ve Cansu ile saklandığımız barakayı Cansu'nun ağabeyi Cemal ve Aziz isimli kişi bastı' dedi. Cemal ve Aziz'in, Emre'yi önce dövdüğünü ardından da tutup bir yere götürdüğünü anlattı.Olaydan iki gün sonra Cemal'in akrabaları tarafından tehdit edilen Kadir Bekçi, artık vicdan azabı çekmek istemediğini söyleyip Cemal'in Emre'ye vurduğunu ve bunun sonucunda Emre'nin öldüğünü itiraf etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal