Mabel Matiz'in Yeni Single Şarkısı 'Toy' Müzik Sevenler İle Paylaşıldı

Başarılı şarkıcı ve söz yazarı Mabel Matiz'den beklenen haber geldi. Şarkıcının merakla beklenen yeni single Toy'u yayınladı. İşte haberin detayları...

16.10.2020-10:10 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-14:12) Mabel Matiz'in Yeni Single Şarkısı 'Toy' Müzik Sevenler İle Paylaşıldı

Mabel Matiz'in uzun bir zamandır merakla beklenen yeni single çıktı. Söz ve müziğin Mabel Matiz'e ait olduğu Toy'u müzik marketlerdeki yerini aldı.

Oyuncağın yönetmen koltuğunda Osman Özel'in oturuyor. Yeni şarkının sözleri de Mabel Matiz'in kaleminden çıktı. Yeni single Toy'un müziği de Mabel Matiz ve Dj Artz ait. Yeni şarkı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

MABEL MATİZ KİMDİR?

Mabel Matiz, 31 Ağustos 1985 yılında Mersin'in Erdemli ilçesinde doğdu. Gerçek adı Fatih Karaca'dır. Mabel adını Kumral Ada Mavi Tuna adlı romanda yer alan Tuna karakterinin takma adından alır. 2008 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2011 ‘de İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku yüksek lisans bölümüne girmiş ve 2014 yılında da eğitimini yarıda bırakmıştır.

Lise ve üniversite yıllarında kısa süreli gitar ve şan dersleri aldı ve üniversitede ilk müzik çalışmaları sayılabilecek birkaç cover grubu denemesinden sonra kendi içine dönerek kendi şarkılarını yazmaya ve daha sonradan adını duyuracağı ilk kişisel ev kayıtlarını almaya başlamıştır. 2008 yılından bugüne kadar gitar vokal ağırlıklı kaydettiği şarkılarını ve cover demolarını kişisel web sitesi üzerinden anonim olarak yayınlamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal