Hercai Dizisi Yayından Kaldırılıyor mu?

ATV ekranlarına yeni bir soluk getiren yayınlanan 3 bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Hercai dizisine, Mardin'in Kızıltepe ilçesi Çevre Gönüllüleri Derneği tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

01.04.2019-14:40 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-14:36) Hercai Dizisi Yayından Kaldırılıyor mu?

ATV'de yayın hayatına başlayan başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in rol aldığı Hercai dizisi ilk 3 bölümü ile izlenme rekorları kırdı.

Reyting rekorları kıran Hercai dizisine Mardin'in Kızıltepe ilçesi Çevre Gönüllüleri Derneği tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

HERCAİ DİZİSİ YAYINDAN KALKIYOR MU?

Hercai dizisi ilk 3 bölümü ile büyük bir başarı elde ederken yayından kaldırılacağı yönünde haberler gündeme geldi. Mardin'in Kızıltepe ilçesi Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar, dizinin bölgenin imajını zedelediğini öne sürdü.

Çakar, Hercai dizisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunurken dizinin yapımcılarından herhangi bir açıklama gelmedi.

HERCAİ DİZİSİ KONUSU

Miran, Şadoğlu ailesinden intikam almak ister ve hedef olarak kendisine Reyyan'ı seçer. Şadoğlu konağına giden Miran, kız istemek için geleceğini söyler. Konak ahalisi ise Yaren'i isteyeceğini düşünür ancak Miran, Reyyan'ı istemeye gidecektir. Nasuh, durumdan rahatsız olur çünkü Reyyan o konak halkından değildir. Miran, annesine içini rahat tutmasını söyler çünkü intikam için sona gelmiştir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal