Hande Erçel ve Kerem Bürsin Sevgili mi?

Hande Erçel ile Kerem Bürsin sevgili mi? sorusu magazin gündeminde en sık konuşulan isimlerden.Geçtiğimiz günlerde sete gitmek için aracına binerken magazincilerle ayak üstü konuşan Erçel, Kerem Bürsin'le alakalı sorulara cevap verdi. Peki Hande Erçel ve Kerem Bürsin sevgili mi, aşk mı yaşıyorlar?

21.01.2021-11:23 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-11:23) Hande Erçel ve Kerem Bürsin Sevgili mi?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin magazin gündemini en çok meşgul isimlerden. Oynadıkları dizide başrolü paylaşan ikilinin arasından adeta su sızmıyor. Durum böyle olunca da Kerem Bürsin ve Hande Erçel sevgili mi sorusu magazin gündeminde sıklıkla yer alıyor. Peki Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk mı yaşıyor? Hande Erçel konu hakkında son noktayı koydu!

HANDE ERÇEL VE KEREM BÜRSİN SEVGİLİ Mİ?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemini uzun süredir meşgul ediyor. Medya gündemini yakından takip edenler bilgi sahibi olmak isterken konuya yönelik en son açıklama Hande Erçel'den geldi.

'KEREM'LE İŞİMİZİ YAPIYORUZ'

Önceki gün sete gitmek için aracına binerken magazin objektiflerine yakalanan Hande Erçel, partneri ile kendi hakkındaki aşk iddiaları için 'Sete geç kaldım. Biz Kerem'le sadece işimizi yapıyoruz' açıklamasında bulundu.

KEREM'İN ÖVGÜLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde Ezgi Mola'nın YouTube programına konuk olmuştu ve rol arkadaşı Hande Erçel hakkında 'Müthiş bir insan. Set ortamında seni motive ediyor, ekibi motive ediyor ve hiç söylenmiyor. Benden çok daha fazla çalışıyor ve herkesle çok tatlı, çok iyi. O konuda kendimi çok şanslı hissediyorum. 

Hande sıfır egolu bir insan ve dürüst olacağım ben onu hiç böyle beklemiyordum. Hande'nin adını duyduğumda tamam bakalım neyle karşılaşacağız dedim ama ben şok oldum' açıklamasında bulundu. Bürsin'in bu sözlerinin Erçel'e hatırlatılması üzerine konuşan Hande Erçel, 'Ezgi'nin kanalında çok güzel şeyler söylemiş. Teşekkür ederim ona' dedi.

HANDE ERÇEL'İN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

  • 2019 – Azize (Azize) (TV Dizisi)
  • 2019 – Halka (Müjde) (TV Dizisi)
  • 2017 – Siyah İnci (Hazal) (TV Dizisi)
  • 2016 – Aşk Laftan Anlamaz (Hayat) (TV Dizisi)
  • 2015-2016 – Güneşin Kızları (Selin) (TV Dizisi)
  • 2014 – Hayat Ağacı (Selen) (TV Dizisi)
  • 2014 – Çılgın Dersane Üniversitede (Meryem) (Sinema Filmi)
  • 2013 – Çalıkuşu (Zahide) (TV Dizisi)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal