Hacer Tülü Kimdir? Kaç Yaşında ve Neden Öldü?

Bodrum'da bir eğlence mekanında çıkan çatışma sonucunda 2 kişi yaşamını yitirdi. Hayatını kaybedenler arasında arasında şarkıcı Hacer Tülü de yer alıyor. Yaşanan çatışma olayının ardından Hacer Tülü hakkında araştırmalar başladı. Peki Hacer Tülü kimdir? İşte ayrıntılar...

21.06.2018-13:12 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-12:52) Hacer Tülü Kimdir? Kaç Yaşında ve Neden Öldü?

Bodrum'da bir eğlence mekanında çıkan çatışma sonucunda 2 kişi yaşamını yitirdi. Hayatını kaybedenler arasında arasında şarkıcı Hacer Tülü de yer alıyor. Yaşanan çatışma olayının ardından Hacer Tülü hakkında araştırmalar başladı. Peki Hacer Tülü kimdir? merak edilen bütün ayrıntılar haberimizde...

HACER TÜLÜ NEDEN ÖLDÜ?

Bodrum'da bir eğlence mekanında çıkan silahlı çatışma sonucunda 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı. Yaşamını yitireler arasınd şarkıcı Hacer Tülü de yer alıyor.

'Mabed' ve 'Ömür Törpüsü' gibi şarkısıyla tanınan şarkıcı Hacer Tülü'nün hayatını kaybetmesinin ardından hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı.

HACER TÜLÜ KİMDİR?

10 Nisan 1978 yılında İzmir'de doğdu. Hacer Tülü'nün Ozan Tülü adında ağabeyi var. Baba tarafından yugoslav göçmeni olan Hacer Tülü Boşnak'tır.

İlköğretimi piyale ilkokulunda, ortaokul ve lise eğitimin bayraklı lisesinde tamamlayan Tülü, üniversiteden ise A.Ö.F Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Hacer Tülü uzun yıllar basketbol ve atletizmle ilgilendi.

1996 yılında Zuhal Yorgancıoğlu'nun modelliğini yaptı. İzmir'de 2 sene modellikle yapmasınına ardından 1999 yılında evlendi. 2003 yılında kızı İlayda Serina Aydın'ı kucağına aldı.

2006 yılında İstanbul'a yerleşen Tülü, 2 yıl modellik ve oyunculuk ile uğraştı.'Namussuzum ki Namusluyum' ve 'Çılgın Yenge' tiyatro oyununda rol aldı.

2008’de mankenlik ajansına ortak olup mankenlik ajansı işletmeye başladı. Defileler, açılış ve tanıtımlar, önemli organizasyonlara imzasını attı.

2008 yılında mankenlik ajansına ortak oldu. Defile, açılış gibi organizasyonlara imzasını attı.

Hacer Tülü'nün yakında arkaşı olan Alpay Aydın'ın baskılarından sonra müzikle profesyonel anlamda ilgilenmeye başladı.

İlk olarak müzik piyasasına 'Tanımadın Say' ve 'Çok Selam Söyle' şarkıları ile adım attı. Şan Öğretmeni Zehra Belevi'den şan eğitimi almaya başladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal