Gülşen Yüksel Salt, Duygu Özaslan'a Ateş Püskürdü

Gazeteci ve sunucu Gülşen Yüksel Salt, Neslican Tay'ın ölüm haberinin ardından yaptığı paylaşımla olay olan Duygu Özaslan'a ateş püskürdü. Salt, canlı yayında Özaslan'ı yerden yere vurdu.

23.09.2019-13:44 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-13:57)

Gülşen Yüksel Salt, sunuculuğunu üstlendiği programda Neslican Tay'ın ölüm haberinin ardından yaptığı paylaşımla olay olan Duygu Özaslan'ı eleştirdi.

Ünlü YouTuber Duygu Özaslan, kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan Neslican Tay'ın vefatının ardından yaptığı paylaşımla tepki çekti. Gazeteci ve sunucu Gülşen Yüksel Salt ise Neslican Tay'ın ölüm haberinin ardından yaptığı paylaşımda "Bana attığın mesajı görmemişim" diyen Duygu Özaslan'ı canlı yayında sert bir dille eleştirdi.

'SANA YAZIKLAR OLSUN'

2. Sayfa programının sunucusu Gülşen Yüksel Salt, Özaslan için şunları söyledi: Neslican'ın mekanı cennet olsun. Ailesine de sabırların en büyüğünü diliyoruz. Bir çift sözümüz de bir sosyal medya fenomenine gelecek. 'Neslicancım bana attığın son mesajı görmemişim' diyen zat. Sen kimsin? Böyle bir acının yaşandığı ortamda bile kendi egonu şişirmek için, ne kadar ulaşılmaz olduğunu gösterebilmek için o mesajı yazarken aklın nerelerdeydi? O sanal dünyaya kendini o kadar kaptırmışsın ki ölüm diye bir gerçek var ve bunun bile farkında değilsin. Sen orada bile ölmüş bir insanın mesajından bile prim kasmaya çalışıyorsun. Sana da yazıklar olsun.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal