Furkan Dede Kimdir?

Televizyon ekranlarında sıkça görmeye alıştığımız Furkan Dede, bir süredir program sunuculuğu yaparak hayatını sürdürmektedir. 34 yaşındaki sunucu, henüz bekardır. Furkan Dede kimdir diye merak edenler, bu yazımızı okuyarak aradıkları bilgilere ulaşabilirler.

03.07.2020-13:28 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-13:27) Furkan Dede Kimdir?

Furkan Dede, 1986 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. TV 8 kanalında sunuculuk ve yorumculuk yapan Dede, ekranların sevilen ve sempatik yüzlerinden biridir. Fanatik bir Fenerbahçe taraftarıdır. Televizyonda yer aldığı her platformda bunu sıklıkla dile getirmesiyle bilinir. Furkan Dede kimdir sorusunun detaylı cevabı için, onun kariyer basamaklarını da incelemek gerekir.

Hayatı Hakkında Kısa Bilgi

Furkan Dede, televizyon dünyasına, Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı ‘Var Mısın Yok Musun’ isimli yarışma programına yarışmacı olarak katılarak adım attı. Bu yarışmada 100.000 TL kazandı. Mesleki alanda ise bir süre boyunca tekstil alanında çalıştı. 2010 senesinde ise yine Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ‘Kızlar - Erkekler’ Survivor yarışmasına katıldı. Bu programın yarışmacıları, ‘Var Mısın Yok Musun’ programının yarışmacıları arasından seçilmekteydi. Bu şekilde televizyon dünyasında tekrar dahil olan Furkan Dede, duruşu ve karakteri ile izleyenler tarafından takdir edildi. Bunun yanında, ekran karşısındaki rahatlığı ve profesyonelliği ile Acun Ilıcalı tarafından keşfedildi.

Mesleki Kariyeri

Furkan Dede, yarışmacılık deneyimleri sonrasında, TV 8 kanalı bünyesinde iş hayatına dahil oldu. 2013 senesinde, bu kanalda başladığı sunuculuk kariyerine hala devam etmektedir. TV 8’de yayınlanan ’Oynat Bakalım’ isimli komedi programı ile bu alanda çalışmaya başlamıştır. 2015’te ‘Sinek İkili’ adlı programa da sunuculuk yapmıştır.

Furkan Dede, son yıllarda TV 8 ve TV 8,5 kanallarında ortak yayınlanmakta olan ‘Survivor Ekstra’ programında, sunuculuk ve yorumculuk yapmaktadır. Furkan Dede kimdir diye bilgi edinmek isteyenler, bu programlara göz atabilirler.

Bu programda Furkan Dede, Survivor’ın eski yarışmacalarından milli atletlerimizden Sema Aydemir, ünlü spor yorumcusu Murat Özarı ile birlikte programı yönetmektedir. Bu program ile izleyiciler tarafından tanınırlığını iyice arttıran Dede, uzun zamandır TV 8 ekranlarında koruduğu konumu ile karşımıza çıkmaktadır.

Furkan Dede, genç yaşta olmasına rağmen başarılı bir şekilde televizyonculuk alanında çalışmaya devam etmektedir. Bu yönüyle, geleceğin önemli yorumcularından olacağı düşünülmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal