Eyyvah Eyvah 3 Nerede Çekildi?

Eyyvah Eyvah 3 filmi 2013 yılında yapılmış bir Türk sinema filmidir. Eyyvah Eyvah 3 filmi komedi türüne örnek bir filmdir. İlk olarak 31 Ocak 2014 tarihinde gösterime girmiş olup filmin süresi 105 dakikadır. Eyyvah Eyvah 3 filminin toplam hasılatı 35.022.168 TL olarak oldukça başarılı bir hasılat yakalamıştır.

03.07.2020-15:02 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-15:01) Eyyvah Eyvah 3 Nerede Çekildi?

Eyyvah Eyvah 3 filminin yönetmeni Hakan Algül’dür ve yapımcılığını Necati Akpınar üstlenmiştir. Senaryosu ise Ata Demirer tarafından kaleme alınmıştır. Eyyvah Eyvah 3 filminin başrollerinde Ata Demirer, Demet Akbağ bulunmaktadır. Aynı zamanda Özge Borak, Salih Kalyon gibi usta isimler yer alırken, Mercedes rolüne Serra Yılmaz, Edremit rolünü Tarık Ünlüoğlu, Necla rolünü Ayşe Nil Şamlıoğlu, İspanyol rolünü Teoman Kumbaracıbaşı, Kasap rolünü Beyti Engin gibi isimler oynamışlardır. Eyyvah Eyvah 3 filminin müzikleri Fahir Atakoğlu tarafından yapılmıştır. BKM Film stüdyosu ile birlikte çalışılmıştır. Eyyvah Eyvah 3 Filminden önce Eyyvah Eyvah 2 ondan öncesinde ise Eyyvah Eyvah filmleri çekilmiştir. Filmi izleyen izleyicilerin %85’i Eyyvah Eyvah 3 filmini beğenmiş ve filmin puanı Beyazperde’de 3.5/5 olarak değerlendirilmiştir.

Eyyvah Eyvah 3 Filminin Konusu

Hüseyin babasını Eyvah Eyvah 2 de bulmuştu ve ninesi ile dedesinin yanına yerleştirmişti. Eyyvah Eyvah 3 filminin konusu da şu şekilde; sonunda hayatının aşkı Müjgan ile evlenirler. Hatta Müjgan’ın hamileliği ile sevinçleri ve mutlulukları kat kat artmıştır. Fakat maddi sorunları evliliklerinin başından beri devam etmektedir. Hüseyin daha fazla para kazanabilmek adına en kötü mekanlarda bile uzun satler boyunca klarnet çalmaya gitmektedir. Hüseyin maddi sorunlarla uğraşırken eski kadim dostu Firuzan artık çok ünlü ve sevilen bir şarkıcı olmuştur. Her geçen gün şöhreti daha da artmaktadır. Hüseyin ve Firuzan iki yakın dost olsalar bile ikisinin de hayatında tecrübe etmeleri gereken oldukça ortak noktaları vardır. Ayrı şehirlerde olsalar bile ikisinin de tecrübe etmesi gereken şeyler vardır. Serinin son filmi olara Eyyvah Eyvah 3 filmi de bu tecrübe ediş biçimlerini oldukça esprili ve komik bir dille ele almaktadır.  Geyikli’de festival için gelen Firuzan ile Hüseyin’in yolları yine kesişmiş olur.

Eyyvah Eyvah 3 Nerede Çekildi

Gerek Eyyvah Eyvah, gerekse Eyyvah Eyvah 2, gerekse Eyyvah Eyvah 3 olsun seri halinde bol seyirci tarafından çok sevilen bir film üçlemesi olduğu için Eyvvah Eyvah 3 nerede çekildiği izleyiciler tarafından merak konusu olmuştur. Filmde yer alan deniz sahneleri olsun köylerdeki evler olsun mekan olarak oldukça güzel ve dikkat çekici yerlerdir. Eyvah Eyvah 3 filmi Çanakkale’nin Geyikli kasabasında çekilmiştir. Denizin güzelliği, kasabanın sakinliği, mekanın sadeliği filme ayrı bir hava katarken güçlü oyuncu kadrosu ile Eyyvah Eyvah 3 filmi serinin diğer filmleriyle birlikte mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal