Erkenci Kuş Nerede Çekildi?

Erkenci Kuş dizisi 26 Haziran 2018 tarihinde başlayıp 6 Ağustos 2019 tarihinde ekranlara veda eden romantik komedi tarzında eğlenceli bir dizidir. Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisi toplam 51 bölümden oluşmuştur ve her bir bölüm 120 dakika sürmektedir.

03.07.2020-14:21 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-14:20) Erkenci Kuş Nerede Çekildi?

Dizi tek sezon olarak çekilmiştir. Dizini yönetmenliğini Çağrı Bayrak yaparken, senaryosu ise Aslı Zengin, Banu Zengin Tak, Ayşe Kutlu tarafından yazılmıştır. Dizinin başrollerinde ise Sanem Aydın Divit rolünde Demet Özdemir, Can Divit rolünde Can Yaman, Mevkibe Aydın rolünde Özlem Tokaslan, Muzaffer Kaya (Zebercet) rolünde Cihan Ercan, Leyla Aydın Divit rolünde Öznur Serçeler, Emre Divit rolünde Birand Tunca ve Nihat Aydın rolünde Berat Yenilmez bulunmaktadır. Dizi müziğinin bestesi Cem Öğret tarafından yapılmıştır. Filmin yapımcısı ise Faruk Turgut olup görüntü yönetmenliğini Tarık Erkan yapmıştır. Dizi 45. Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Romantik Komedi Dizisi ödülünü almış, başarılı bir dizidir. Erkenci Kuş dizisi Türkiye haricinde İspanya, Hırvatistan, Arnavutluk, İsrail, Litvanya, Irak ve Ukrayna gibi birçok ülkede de yayınlanmakta olup sevilerek takip edilmekteydi. Dizide Sanem ile Can’ın büyük aşkları konu ediliyor. Bir yaz dizisi olarak ekranlara gelen Erkenci Kuş Dizisi izleyici tarafından çok sevilmiş ve bu beğeniyi Altın Kelebek ödülüyle taçlandırmış bir dizidir.

Erkenci Kuş Dizisinin Konusu

Erkenci Kuş dizisinin konusu; Nihat Sanem’in babasıdır ve bir bakkal dükkânı bulunmaktadır. Fakat Sanem’in babası Nihat, çok uzun yıllardır nefes darlığı yaşamaktadır. Bu yüzde Sanem, babasının yerine küçük yaşından beri bakkal dükkânını günün erken saatlerinde açmaktadır. Sanem çok neşeli, doğal, enerjik ve yaşam dolu bir kızdır. Fakat ablası Lale, Sanem’in tam tersidir. Lale Kontes adlı kadın dergisinde çalışmaktadır ve Sanem de ablası Lale’nin çalıştığı dergiye iş başvurusu yapar. Bundan sonra eğlence ve macera başlayacaktır. Aziz Bey derginin sahibidir ve Can ve Emre diye iki oğlu bulunmaktadır. Fakat dergide bazı sorunlar bulunmaktadır. Sanem dergide işe başlar ve kendini olaylar sarmalı arsında bulacaktır. İlginç olaylar ardı ardına gelirken patronun oğlu Can Divit ile tesadüfen karşılaşması sonucu aralarında yakınlaşma başlar ve olaylar bambaşka bir hale döner. Can, şehir hayatının karmaşasından uzak, doğa hayatını sever, enerji doludur ve maceracı bir kişiliği vardır. Bu özelliği sebebi ile de Sanem ile yakınlaşmaya başlayacaktır.

Erkenci Kuş Dizisi Nerede Çekildi

Erkenci kuş dizisi gülü senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarınca Erkenci Kuş dizisi nerede çekildi sorusu da merak konusu oldu. Dizi İstanbul’da çekilmiştir. Reklam ajansıyla ilgili olan sahneler ise Tuzlada çekilmiştir. Dizide yer alan sokak sahneleri ve ev sahneleri ise Beykoz Kundura Fabrikasında çekilmiştir. Beykoz Kundura Fabrikası daha önce başka dizi çekimlerinde de kullanılmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal