Çarpışma Cemre Kim? Gerçek Adı Ne? Çarpışma Avukat Cemre (Zeynep’in Avukatı) Kaç Yaşında?

Çarpışma dizisi Zeynep’in avukatı Cemre karakteri ile izleyeceğimiz oyuncunun gerçek hayatıyla ilgili detaylar yazımızda siz değerli takipçilerimizle paylaşacağız. Önce Çarpışma dizisi Cemre kim? Nasıl bir karakter olduğunu anlatacağız. Daha sonra gerçek adını vereceğiz.

12.10.2018-16:49 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-16:37) Çarpışma Cemre Kim? Gerçek Adı Ne? Çarpışma Avukat Cemre (Zeynep’in Avukatı) Kaç Yaşında?

Çarpışma dizisi Zeynep’in avukatı Cemre karakteri ile izleyeceğimiz oyuncunun gerçek hayatıyla ilgili detaylar yazımızda siz değerli takipçilerimizle paylaşacağız. Önce Çarpışma dizisi Cemre kim? Nasıl bir karakter olduğunu anlatacağız. Daha sonra gerçek adını vereceğiz.

Çarpışma Cemre Kim? Nasıl Bir Karakter?

Geçtiğimiz sezona damga vuran Çukur dizisinin yapımcısı olan Ay Yapım bu sezonda Çarpışma dizisiyle gündeme oturacak gibi. Oldukça iddialı bir dizi olacağı konuşulan Çarpışma dizisinde hikaye birkaç arabanın bir anda çarpışmasıyla başlayacak. Polisiye tarzında olan Çarpışma dizisinin kadın karakteri ise Zeynep adında bir kız olacak. Zeynep’in avukatı Cemre, doğru bilgiyi gerçekleri savunmaktan vazgeçmeyen bir yapıya sahip.

Dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Cemre, Zeynep’in en zor anında onun yanında olacak. Zeynep’in üzerine kalan ve kazanın suçlusu ve ihmali olduğu düşünülen kazanın aslında Zeynep’in suçunun olmadığını Çarpışma Avukat Cemre, müvekkilini savunup gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışacak.

 

İşin planlayıcısı ise bu işin Zeynep’in üzerinde kalması için çaba sarf edecek. Bakalım Avukat Cemre gerçekleri ortaya çıkartabilecek mi? Hep birlikte izleyip göreceğiz.

Kısaca Çarpışma Cemre karakterini tanıttıktan sonra Cemre’nin gerçek adı ve daha önce nerede oynadığını aktaralım.

Çarpışma Dizisi Cemre Gerçek Adı Ne?

melisa aslı pamuk ile ilgili görsel sonucu

Baş rolünde popüler oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un olduğu ve Ay yapımın yapımcılığını üstlendiği Çarpışma Cemre karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Melisa Aslı Pamuk’dur. Nisan 1991 yılında Hollanda da hayata gözlerini çana güzel oyuncu Melisa koç burcudur. 1.76 boyunda ve 58 kg ağırlığında olan oyuncu Cem Tatlıtuğ oyunculu ajansına kayıtlıdır. 2011 yılında Miss Turkey birincisi olan Melisa Best model yarışmasında gelecek vaad eden olarak seçilmiştir. (2009)

 Beş dil konuşabilen Melisa Aslı Pamuk, lisans eğitimini Amsterdam da almıştır. İlk kez kamera karşısına 2012 yılında “Yer Gök Aşk” adlı dizide Sevda karakteri ile karşımıza çıkmıştı. İlk sinema filmi deneyimi ise yine aynı yıl “G.D.O Kara Kedi” isimli sinema filminde Elmas’ı canlandırmıştı. Asla Vazgeçme sinema filminde ve Her Sevda Bir veda dizisinde de rol aldıktan sonra adını duyurması ve popüler bir oyuncu olmasına oldukça katkı sağlayan “Kurt Seyit Ve Şura” isimli dizide Ayşe olarak adını duyurmayı başardı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal